Aeroportul din Târgu Mureș, închis o săptămână pentru reparații; cursele Tarom și Wizz Air, la Cluj

Aeroportul din Târgu Mureș, închis o săptămână pentru reparații; cursele Tarom și Wizz Air, la Cluj
Publicat: 09/09/2013, 15:23
Actualizat: 27/09/2018, 23:58

Aeroportul Internațional „Transilvania” din Târgu Mureș va fi închis traficului aerian, între 15 și 22 septembrie, pentru lucrări de reparații curente, cursele Tarom și Wizz Air urmând să fie direcționate la Cluj-Napoca, în timp ce Ryanair își va suspenda zborurile.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanții Aeroportului Internațional „Transilvania” din Târgu Mureș, traficul aerian va fi întrerupt, începând de duminică, ora 20.00, și până în 22 septembrie, ora 12.00, pentru lucrări de reparații curente la pista de aterizare/decolare, calea de rulare B și platforma de parcare a aeronavelor B.

„Operatorii aerieni care își desfășoară activitatea la Aeroportul Internațional «Transilvania» Târgu Mureș au fost anunțați din timp legat de perioada de efectuare a acestor reparații curente. Companiile aeriene Tarom și Wizz Air au decis divertarea zborurilor din această perioadă la Aeroportul din Cluj-Napoca, iar operatorul irlandez Ryanair și-a suspendat zborurile în perioada menționată”, se arată în comunicat.

Reprezentanții Aeroportului Internațional „Transilvania” din Târgu Mureș au precizat că lucrările au un buget de peste 800.000 de lei.

Potrivit sursei citate, în prima săptămână din septembrie la aeroportul mureșean s-au înregistrat 8.976 de pasageri.

Conducerea Aeroportului „Transilvania” le recomandă pasagerilor să contacteze companiile aeriene de la care și-au achiziționat biletele de avion, pentru a evita orice fel de neplăceri și pentru a obține toate informațiile necesare.