Agent de pază la o sală de jocuri, împușcat cu un pistol cu bile

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 19 02. 2012, 23:34
Un agent de pază la o sală de jocuri din cartierul Colentina, în Sectorul 2 al Capitalei, a fost împușcat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a avut o altercație cu două persoane. Acestea au tras spre el, dintr-o mașină, cu un pistol cu bile de cauciuc, rănindu-l ușor la picior.

Un agent de pază la o sală de jocuri din cartierul Colentina, înSectorul 2 al Capitalei, a fost împușcat, în noaptea de sâmbătăspre duminică, după ce a avut o altercație cu două persoane.Acestea au tras spre el, dintr-o mașină, cu un pistol cu bile decauciuc, rănindu-l ușor la picior.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei,comisarului Christian Ciocan, în jurul orei 24.00, două persoaneaflate într-un autoturism Mercedes au avut o discuție cu agentul depază de la sala de rulete. Aceștia au plecat, însă, în jurul orei4.25, s-au întors la sala de jocuri, șoferul autoturismuluiMercedes trăgând în agentul de pază cu un pistol cu bile decauciuc.

Agentul a refuzat să meargă la spital, el primind îngrijiri dela personalul de specialitate al firmei de pază, a precizatCiocan.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere de lasala de jocuri, urmând ca, în baza acestora, să fie găsiți autoriiagresiunii. Agentrul de pază este audiat de polițiștii bucureșteni,urmând să se stabilească împrejurările și cauzele produceriiincidentului.

Mediafax