Alpinist utilitar din Arad, în stare gravă după ce a căzut de pe o clădire

Publicat: 12 11. 2012, 15:17
Actualizat: 25 06. 2013, 16:58
Un alpinist utilitar din municipiul Arad a fost transportat la spital în stare gravă după ce, miercuri după-amiază, a căzut de pe o clădire înaltă de zece metri, pe care s-a urcat pentru a instala un banner publicitar, transmite corespondnetul MEDIAFAX.

Alpinistul utilitar are de 30 de ani și încerca să monteze un banner publicitar pe acoperișul clădirii unei reprezentanțe auto, aflându-se la o înălțime de aproximativ zece metri.

Bărbatul a fost angajat pentru a monta bannerul, martorii afrimând însă că în timpul operațiunilor a atins din greșeală firele electrice ale unui panou publicitar, care l-au curentat ușor și l-au destabilizat, el căzând de pe clădire. Cei care erau acolo au sunat la 112, iar victima a fost preluată de o ambulanță.

„Are fracturi ale membrelor inferioare, fractură de bazin și leziuni interne, dar este în stare stabilă”, a declarat dr. Adrian Wiener de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Polițiștii fac cercetări la locul producerii accidentului, urmând să stabilească în ce împrejurări a căzut bărbatul.

Cazul este cercetat și de către inspectorii de muncă din Arad, pentru că accidentul a avut loc în timpul programului de lucru al bărbatului.