Altercație între un șofer și câteva zeci de bicicliști, după ce acesta a intrat cu mașina între ei – GALERIE FOTO

Publicat: 22 09. 2013, 12:17
Actualizat: 22 09. 2013, 12:17

O altercație a avut loc la finalul marșului bicicliștilor, de sâmbătă, din Capitală, la stația de metrou Tineretului, după ce un șofer a intrat în cordonul de bicicliști aflat în calea sa și a fost apoi înconjurat de zeci dintre ei, blocând intrările în mașină și chemându-și prietenii în ajutor.

Sursa: Mediafax Foto//Tiberiu Crișan

Aproximativ 5.000 de bicicliști au participat la marșul de protest în Capitală, cerând amenajarea pistelor pentru deplasarea lor pe carosabil, dar și demisia primarului Sorin Oprescu. Manifestarea s-a încheiat în zona stației de metrou Tineretului, după mai multe ore, în care bicicliștii au ocupat carosabilul, treficul fiind restricționat pentru deplasarea acestora.

Sursa: Mediafax Foto//Tiberiu Crișan

La final, la Tineretului, un șofer a intrat între bicicliștii din fața lui și a distrus unele biciclete, îndoindu-le roțile, dar nu a fost nimeni rănit, au relatat pentru MEDIAFAX martori la eveniment. Apoi, șoferul s-a retras printre blocuri, urmărit de zeci de bicicliști, care au înconjurat mașina, au strigat la el să iasă, i-au smuls oglinzile retrovizoare și i-au ciobit parbrizul și un geam lateral. Bărbatul a rămas în mașină și a început să dea telefoane, la scurt timp venindu-i în ajutor alți trei – patru bărbați, însă conflictul cu bicicliștii s-a încheiat, dată fiind sosirea agenților de poliție la locul incidentului. Unul dintre prietenii șoferului a fost încătușat de polițiști, după ce s-a manifestat violent.

Sursa: Mediafax Foto//Tiberiu Crișan

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a confirmat pentru MEDIAFAX că a avut loc o altercație la finalul marșului, după ce un șofer a încercat să-și forțeze intrarea în cordonul de bicicliști.

Sursa: Mediafax Foto//Tiberiu Crișan