Ambasada SUA din București face angajări. Salarii de peste 6.000 de lei brut

Publicat: 02 05. 2015, 17:41

Pentru poziția de management assistant în cadrul Ambasadei SUA din București programul este full-time, 40 de ore pe săptămână, iar salariul brut de 6.471 lei pe lună.

Candidatul ideal trebuie să vorbească fluent engleza, să aibă diplomă în domeniul relații internaționale, drept/drept internațional, management de afaceri sau în domeniul economic. De asemenea, este necesară experiența de 3-6 ani în interpretarea legislației, cercetare, suport logistic și administrativ. Totodată candidatul va avea peste doi ani experiență în traduceri/interpretare din română în engleză și din engleză în română și trebuie să dovedească o bună cunoaștere a legislației în domeniul proprietății, leasingului și taxelor.

Pentru poziția de specialist în investigații candidatul ideal trebuie să vorbească fluent engleza, să fie absolvent de Drept, Științe Politice, Relații Internaționale sau al unei instituții de învățământ superior cu profil militar, scrie economica.net.

În plus, candidatul ideal va fi lucrat cinci ani ca ofițer de poliție, din care minimum doi ani în domeniul investigațiilor privind traficul de droguri.
Salariul brut lunar este de 7.238 de lei pe lună, program full- time, 40 de ore pe săptămână.

Pentru ambele poziii CV -urile trebuie trimse online până la data de 12 mai.