Anchetă la Vaslui, după ce un elev fără probleme medicale a fost găsit mort în pat

Publicat: 13 06. 2015, 17:44

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, un tânăr de 19 ani din municipiul Bârlad a fost găsit mort în pat de către sora sa, în cursul dimineții de vineri, după ce adolescenta a mers în dormitorul fratelui său să vadă de ce nu se mai trezește pentru a merge la școală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Speriată că fratele său nu respiră, fata a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță. Echipajul medical care a intervenit a efectuat manevrele de resuscitare timp de o oră, însă fără succes, fiind declarat decesul.

„Din spusele familiei, tânărul nu era cunoscut cu afecțiuni medicale, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Tânărul de 19 ani era elev la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad și făcea culturism, însă fără a fi înscris la vreun club de profil.