Angajații RATB, invitați la o „excursie” pe Arena Națională, în ziua lansării candidaturii lui Ponta. Ce spun conducerea și sindicatul

Publicat: 20 09. 2014, 11:01
Actualizat: 01 02. 2019, 09:14

„Sâmbătă, 20.09.2014, la ora 15.00, se va organiza o excursie pentru vizitarea Stadionului Național ‘Lia Manoliu’. Pentru că transportul se face organizat, doritorii se vor înscrie pe listele existente la Stația de Mișcare și Atelierul de întreținere până vineri, 19.09.2014, ora 7.00”, a fost textul anunțului lipit, în această săptămână, pe geamuri de la autobaza Obregia a Regiei Autonome de Transport București (RATB).

Contactați de MEDIAFAX, reprezentanții regiei au negat orice implicare a instituției în organizarea deplasării la stadion. „RATB nu se implică în astfel de acțiuni și nu ia parte la ele. De altfel, când a fost căutat, vineri, un astfel de afiș, nu a mai fost găsit”, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

La rândul său, liderul de sindicat Mircea Ionescu a subliniat că „excursia” la Național Arena nu este organizată nici de conducerea RATB, și nici de sindicaliști. „A existat un singur afiș, lipit la autobaza Obregia, probabil de unii colegi, simpatizanți ai PSD. În weekend sunt liberi șapte-opt mii de salariați ai noștri, iar restul lucrează. În timpul liber, fiecare face ce vrea, nu i se poate impune unde să meargă”, a spus Ionescu.

Liderul de sindicat a adăugat că pentru evenimentul electoral care va avea loc pe Arena Națională „nu s-a cerut autobuze” de la RATB, pentru transportarea unor manifestanți.

Evenimentul de lansare a candidaturii pentru Cotroceni a lui Victor Ponta are loc sâmbătă, de la ora 16.00, pe Arena Națională din Capitală.