ATAC DUR. CTP îl spulberă pe Patriarh: „Cea mai mare tristețe a domnului Daniel nu este că 400 de români au murit cu zile, ci că nu au clienți”

Publicat: 18 04. 2020, 11:07

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur vineri seara pe Patriarhul Daniel după ce acesta ar fi declarat că „cea mai mare tristeţe a preoţilor români” e că nu au credincioşi la slujbă. „Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi”, a declarat acid CTP, referindu-se la cei „400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus”.

„N-am înţeles cum actuala căpetenie a Bisericii, domnul Daniel, poate să mobilizeze oamenii. N-am uitat ce a spus atunci în timpul tragediei de la Colectiv. «Dom’le veniţi la biserică să vă rugaţi. Ce să căutăm noi să venim să facem slujbe la cutia aia de table». A zis cu mare empatie creştină domnul Daniel. Şi acum ce spune? Capul nostru spiritual.

«Cea mai mare tristeţe a preoţilor acum în aceste zile e că nu au credincioşi la slujbă». Asta a spus. Deci cea mai mare tristeţe a preoţilor români din ţara asta nu e că mor în fiecare zi câte 15-20-10 iar 20. Sunt 400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus şi vor mai muri. Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi.

Tristeţea asta o au şi proprietarii de hoteluri, restaurante. Asta e problema acestui domn Daniel. Că nu au credincioşi în Biserică”, a declarat vineri seara Cristian Tudor Popescu la Digi24.