Bărbatul care și-a bătut crunt patronul, soțul unei prezentatoare TV, și-a recunoscut fapta

Publicat: 06 03. 2015, 18:49

Agresorul patronului atelierului de tuning auto tâlhărit se numește Daniel Dorel Hodiș și are 24 de ani, el fiind audiat mai multe ore de către procurori, în fața cărora și-a recunoscut fapta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe holurile Palatului de Justiție din Arad, agresorul le-a declarat jurnaliștilor, vineri, în momentul în care era dus în fața judecătorilor, că a recurs la această faptă „din sărăcie”.

El a spus că patronul său i-a dat bani împrumut, pe lângă salariu, cu mai multe ocazii și că avea nevoie din nou din cauza unor datorii, dar că i-a fost rușine să-i mai ceară, motiv pentru care a încercat să-l tâlhărească.

El a reușit să fure telefonul mobil al patronului, însă anchetatorii au constatat și dispariția portofelului, dar suspectul nu recunoaște că l-a sustras.

Întrebat de jurnaliști dacă se droghează, Hodiș a răspuns că o face „ocazional”, însă nu a răspuns dacă era sub influența drogurilor și joi seară, când a comis agresiunea.

Judecătorii Tribunalului Arad au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului, pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Referitor la starea de sănătate a victimei, soția acestuia, prezentatoarea TV Diana Costea (Mariș), a declarat corespondentului MEDIAFAX că este în continuare critică.

„Este stabil hemodinamic, dar starea este în continuare critică”, a spus soția.

Și medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, unde Costea a fost operat, afirmă că vor ști abia în următoarele trei zile care sunt șansele de supraviețuire ale acestuia.

Conform medicilor, victima a suferit leziuni cerebrale foarte grave, iar lovitura cu un corp dur i-a provocat o fractură de calotă craniană.

Valentin Costea este în continuare în comă, fiind susținut în viață de echipamente medicale.

Acesta a fost găsit, joi seară, bătut la serviciu, inconștient și căzut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l deține, având leziuni grave la cap. Cel care l-a găsit a fost un prieten care l-a vizitat la atelier și care, constatând că ușa era încuiată, s-a uitat pe fereatră, pentru că în interior becul era aprins, și a văzut victima căzută pe podea.

Polițiștii și procurorii sosiți la fața locului au stabilit că victima fusese lovită în cap un un corp dur, probabil o bâtă de baseball.

Ușa atelierului era încuiată din interior, iar pompierii au reușit să o deschisă escaladând o fereastră.

Valentin Costea a fost transportat la un spital din Timișoara în comă de gradul III/IV și a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul.

Anchetatorii au audiat imediat suspectul, un angajat al atelierului.