Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor

Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor
Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor / Foto: Apropotv.ro
Publicat: 17/09/2020, 14:01
Actualizat: 17/09/2020, 14:05

Bebe Cotimanis, vocea-emblemă a Pro Tv, timp de 25 de ani, schimbă „macazul” și pleacă la Prima Tv, transmite postul.

Cotimanis trece la Prima Tv din 5 octombrie, transmite paginademedia.ro. El va fi și vocea altor posturi ale grupului Clever Media: Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

Bebe Cotimanis, „vocea” Pro

Cotimanis schimbă postul după o colaborare de cursă lungă cu Pro Tv. Cotimanis a fost, în trecut, și unul dintre jurații Românii au talent. De asemenea, actorul a jucat în serialul „Vlad”. Nu-i de mirare că „vocea” lui a dispărut, de luni bune, de pe Pro Tv. În locul său s-au auzit alți „veterani” ai trustului Pro, precum George Vintilă.

Andrei Tomșa, despre preluarea Prima Tv

„După cum știti tranzacția de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deține postul. Peste toate s-a suprapus și starea de pandemie. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți.

Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a declarat Adrian Tomșa, omul din spatele trustului Clever Media.

Biografia Wikipedia a actorului Bebe Cotimanis, actualizată  cu noul job

Constantin Bebe Cotimanis este un actor român, născut în 1955. A jucat în filme ca Paranoia 1.0 (2004), Asfalt Tango (1996) sau Epicenter (2000). A interpretat rolul lui „Grigore Varlam”, un interlop foarte bogat, din serialul Lacrimi de iubire, 2005-2006. A făcut parte și din juriul emisiunii „Românii au talent”. Din 5 octombrie 2020, va fi vocea canalului românesc de televiziune Prima TV, conform revistei TVMania.

Filmografie

Misterele Bucureștilor (1983)
Hotel de lux (1992)
Asfalt Tango (1995)
Babe – cel mai curajos porc din lume (1996) – Arthur Hoggett (voce, versiunea română)
Triunghiul morții (1999)
Amen. (2002) – Pruffer
Zbor deasupra unui cuib de curci (2003) – Nea Fănică
Magnatul (2004) – Ion Velicu
Paranoia 1.0 (2004) – Detectivul Polanski
„15” (2005) – deputatul Coriolan Drăgoescu
Lacrimi de iubire (2005) – Grigore Varlam
Happy End (2006) – Manole Costea, fratele senatorului
Daria, iubirea mea (2006) – Nicky Nae Novac
Doctori de mame (2008) – Doctor
State de România (2009) – Marcel Florentin Popeanga
O nouă viață (2014) – Traian Minea
Coborâm la prima (2018 ) – Părintele[2]
Vlad (2019) – Cezar Cristoloveanu („Inginerul”)

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
'Şi corpul cedează'. Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza, după ce a luat COVID: 'Dragii...
FOTO. Gimnasta Larisa Iordache, imagini senzuale! Cum își expune trupul celebra campioană
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine e predispus la...
A mințit sau nu Bianca Drăgușanu? De câte ori a bătut-o, de fapt, Alex Bodi...
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere! Destinația exotică aleasă de...
Horoscop SPECIAL! Se anunţă câştiguri COLOSALE pentru aceşti nativi
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea...
Cele mai bune anvelope de iarnă în 2021 după distanța de frânare pe zăpadă
BANCUL ZILEI – Femeile apetisante și admiratorii exigenți
Discriminare în era Covid. O femeie a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era...
'Şi corpul cedează'. Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza, după ce a luat COVID: 'Dragii...
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Horoscopul pe care e invidios și Voropchievici! Cine e cea mai norocoasă zodie a zilei
Schimbare majoră privind alocațiile de stat în 2022. Posibile vești bune pentru milioane de copii
A parcat pe CONTRASENS ca să-și facă CUMPĂRĂTURILE
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului: A fost găsită moartă
RĂZBOI LÂNGĂ ROMÂNIA?! Este șoc total la graniță. Rusia ar putea invada un fost teritoriu...
Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt. Ponta...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...