Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor

Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor
Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor / Foto: Apropotv.ro
Publicat: 17/09/2020, 14:01
Actualizat: 17/09/2020, 14:05

Bebe Cotimanis, vocea-emblemă a Pro Tv, timp de 25 de ani, schimbă „macazul” și pleacă la Prima Tv, transmite postul.

Cotimanis trece la Prima Tv din 5 octombrie, transmite paginademedia.ro. El va fi și vocea altor posturi ale grupului Clever Media: Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

Bebe Cotimanis, „vocea” Pro

Cotimanis schimbă postul după o colaborare de cursă lungă cu Pro Tv. Cotimanis a fost, în trecut, și unul dintre jurații Românii au talent. De asemenea, actorul a jucat în serialul „Vlad”. Nu-i de mirare că „vocea” lui a dispărut, de luni bune, de pe Pro Tv. În locul său s-au auzit alți „veterani” ai trustului Pro, precum George Vintilă.

Andrei Tomșa, despre preluarea Prima Tv

„După cum știti tranzacția de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deține postul. Peste toate s-a suprapus și starea de pandemie. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți.

Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a declarat Adrian Tomșa, omul din spatele trustului Clever Media.

Biografia Wikipedia a actorului Bebe Cotimanis, actualizată  cu noul job

Constantin Bebe Cotimanis este un actor român, născut în 1955. A jucat în filme ca Paranoia 1.0 (2004), Asfalt Tango (1996) sau Epicenter (2000). A interpretat rolul lui „Grigore Varlam”, un interlop foarte bogat, din serialul Lacrimi de iubire, 2005-2006. A făcut parte și din juriul emisiunii „Românii au talent”. Din 5 octombrie 2020, va fi vocea canalului românesc de televiziune Prima TV, conform revistei TVMania.

Filmografie

Misterele Bucureștilor (1983)
Hotel de lux (1992)
Asfalt Tango (1995)
Babe – cel mai curajos porc din lume (1996) – Arthur Hoggett (voce, versiunea română)
Triunghiul morții (1999)
Amen. (2002) – Pruffer
Zbor deasupra unui cuib de curci (2003) – Nea Fănică
Magnatul (2004) – Ion Velicu
Paranoia 1.0 (2004) – Detectivul Polanski
„15” (2005) – deputatul Coriolan Drăgoescu
Lacrimi de iubire (2005) – Grigore Varlam
Happy End (2006) – Manole Costea, fratele senatorului
Daria, iubirea mea (2006) – Nicky Nae Novac
Doctori de mame (2008) – Doctor
State de România (2009) – Marcel Florentin Popeanga
O nouă viață (2014) – Traian Minea
Coborâm la prima (2018 ) – Părintele[2]
Vlad (2019) – Cezar Cristoloveanu („Inginerul”)

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
ULTIMĂ ORĂ! Oana Roman, în doliu: 'Sper că acolo unde este acum să fie lumină'
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul...
Ficat mărit și gras? EVITĂ 15 alimente care cresc riscul de ciroză
Răzvan Simion, ATAC la adresa Lidiei Buble?! Ce a putut spune în direct: „De un...
Gigi Becali și-a mărit averea în pandemie! `A fost de cinci ori mai bine`. Câte...
Meseria cu cele mai mari salarii în România. Industria IT e doar pe locul 2,...
Israelul îşi ameninţă adversarii. Ce a transmis premierul Naftali Bennett inamicilor statului
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
Experții monitorizează un nou efect advers al vaccinurilor. Cum este afectată menstruația femeilor
ULTIMĂ ORĂ! Oana Roman, în doliu: 'Sper că acolo unde este acum să fie lumină'
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva...
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
Cel mai mare protestatar anti-vaccin a fost găsit MORT. Cazul care a șocat o lume...
Noua Ordine Mondială! Absolut totul s-a dat peste cap. Care sunt NOILE REGULI
OZN-urile au blocat zece rachete nucleare. Mărturia halucinantă a unui ofițer SUA
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...