Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor

Redactor:
Mihai Georgescu
Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor
Bebe Cotimanis, vocea legendară a Pro Tv, schimbă postul. Unde îl veți auzi pe celebrul actor / Foto: Apropotv.ro

Bebe Cotimanis, vocea-emblemă a Pro Tv, timp de 25 de ani, schimbă „macazul” și pleacă la Prima Tv, transmite postul.

Cotimanis trece la Prima Tv din 5 octombrie, transmite paginademedia.ro. El va fi și vocea altor posturi ale grupului Clever Media: Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

Bebe Cotimanis, „vocea” Pro

Cotimanis schimbă postul după o colaborare de cursă lungă cu Pro Tv. Cotimanis a fost, în trecut, și unul dintre jurații Românii au talent. De asemenea, actorul a jucat în serialul „Vlad”. Nu-i de mirare că „vocea” lui a dispărut, de luni bune, de pe Pro Tv. În locul său s-au auzit alți „veterani” ai trustului Pro, precum George Vintilă.

Andrei Tomșa, despre preluarea Prima Tv

„După cum știti tranzacția de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deține postul. Peste toate s-a suprapus și starea de pandemie. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți.

Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a declarat Adrian Tomșa, omul din spatele trustului Clever Media.

Biografia Wikipedia a actorului Bebe Cotimanis, actualizată  cu noul job

Constantin Bebe Cotimanis este un actor român, născut în 1955. A jucat în filme ca Paranoia 1.0 (2004), Asfalt Tango (1996) sau Epicenter (2000). A interpretat rolul lui „Grigore Varlam”, un interlop foarte bogat, din serialul Lacrimi de iubire, 2005-2006. A făcut parte și din juriul emisiunii „Românii au talent”. Din 5 octombrie 2020, va fi vocea canalului românesc de televiziune Prima TV, conform revistei TVMania.

Filmografie

Misterele Bucureștilor (1983)
Hotel de lux (1992)
Asfalt Tango (1995)
Babe – cel mai curajos porc din lume (1996) – Arthur Hoggett (voce, versiunea română)
Triunghiul morții (1999)
Amen. (2002) – Pruffer
Zbor deasupra unui cuib de curci (2003) – Nea Fănică
Magnatul (2004) – Ion Velicu
Paranoia 1.0 (2004) – Detectivul Polanski
„15” (2005) – deputatul Coriolan Drăgoescu
Lacrimi de iubire (2005) – Grigore Varlam
Happy End (2006) – Manole Costea, fratele senatorului
Daria, iubirea mea (2006) – Nicky Nae Novac
Doctori de mame (2008) – Doctor
State de România (2009) – Marcel Florentin Popeanga
O nouă viață (2014) – Traian Minea
Coborâm la prima (2018 ) – Părintele[2]
Vlad (2019) – Cezar Cristoloveanu („Inginerul”)

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
Bătrână bolnavă de COVID-19, legată de pat de asistente, plină de fecale. Atenție, VIDEO cutremurător
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Antonescu! S-au văzut formele generoase în toată splendoarea lor
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Unde lucrează acum Elena Băsescu. Și-a dat demisia de la fostul loc de muncă pentru...
Un fost premier, după atacurile din Franţa: ”Musulmanii au dreptul să omoare milioane de francezi”
Cum au mutat chinezii o clădire veche de 85 de ani și grea de 7.600...
Bătrână bolnavă de COVID-19, legată de pat de asistente, plină de fecale. Atenție, VIDEO cutremurător
O echipă de specialişti a stabilit finalul pandemiei. Când se va termina coşmarul pentru România
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Alertă meteo în România. Atenție, vin ninsorile în țară din această noapte
Klaus Iohannis, DECIZIA BOMBĂ a momentului: De astăzi E GRATUIT!
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Horoscopul de weekend. Ce-i așteaptă pe nativi până pe 1 noiembrie
Inchide