Cadavrul carbonizat al unei celebre jucătoare de poker a fost descoperit la periferia orașului Detroit

Publicat: 24 07. 2020, 09:19

Poliția din Michigan a identificat rămășițele carbonizate, pe care le găsise la începutul lunii iulie, într-o parcare izolată de la periferia Detroit-ului. Cadavrul îi aparține unei celebre jucătoare de poker, Susie Zhao.

FBI s-a alăturat investigației „morții suspecte” a femeii de 33 de ani, un adevărat „talent național” la poker, scrie Daily Mail.

Prietenii nu știu cine i-ar fi putut dori moartea tinerei

Zhao a fost văzută ultima oară de mama ei, în 12 iulie și prietenii îndurerați spun că nu și-ar fi făcut niciun dușman în urma jocurilor sale de poker, cu mize foarte ridicate.

„Este greu să-ți imaginezi că Susie ar putea avea dușmani”, a declarat fostul coleg de cameră al femeii, Yuval Bronshtein. „Am fost surprins, dezorientat, întristat de moartea ei”, a mai declarat acesta.

Cadavrul lui Susie Zhao a fost găsit de un rezident în dimineața zilei de 13 iulie, într-o parcare din apropiarea Pontiac Lake Reacreation Area, la periferia orașului Detroit, transmite poliția.

Deocamdată, anchetatorii încearcă să găsească motivul pentru care tânăra speranță a pokerului a avut o soartă atât de violentă.

Susie adunase sute de mii de dolari din poker

FBI este implicat în anchetă și caută informații privind moartea femeii. Zhao a fost descrisă drept o „jucătoare excelentă” de poker și partenerii ei de joc s-au declarat „îndurerați” de vestea decesului.

Femeia era considerată un talent național în circuitul competițional de poker. Zhao a făcut naveta între Los Angeles și Las Vegas, dar prietenii ei au declarat că, recent, aceasta s-a mutat în Michigan, pentru a locui cu părinții, în speranța că va putea să se confrunte cu „provocările din viața ei personală”.

Susie Zhao a adunat o avere de sute de mii de dolari în cariera de jucătoare profesionistă de poker.

Potrivit PokerNews.com, unul dintre premiile câștigate a fost de 73.000 de dolari, la Campionatul Mondial de Poker din 2012.

The Hendon Mob scrie că vedeta pokerului avea o avere totală de 224.671 dolari, doar din concursuri.