Gândul
  • Publicat:
Știri

Calendarul complet al examenului de admitere la Școala de Poliție Câmpina 2020

Calendarul complet al examenului de admitere la Școala de Poliție Câmpina 2020
Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr, din Câmpina organizează în perioada 10-23 ianuarie procedurile de admitere. Sunt 765 de locuri vacante pentru cei care își doresc să devină oameni ai legii.

5042 de candidați se luptă în această perioadă să fie admiși la Școala „Vasile Lascăr”.

Din cele 765 locuri pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina, 700 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 20 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP), 2 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 2 la Centrul Național pentru Sistemul de Informații Schengen (CNSIS), 3 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 25 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), un loc pentru Centrul de Psihosociologie (CPS), un loc pentru Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale și 11 locuri la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Procedura admiterii a început pe 10 ianuarie și se desfășoară până pe 23.

Concursul a început vineri cu înscrierea candidaților, eliberarea legitimațiilor de concurs și instruirea candidaților.

De duminică până joi (16 ianuarie) se desfășoară contravizita medicală și evaluarea aptitudinilor fizice.

Sâmbătă și duminică (18 și 19 ianuarie) se vor desfășura activitățile de organizare a probei de verificare a cunoștințelor.

Astfel că sâmbătă, la orele 13:00, are loc Instruirea supraveghetorilor – corectori (în două serii), la ora 15:00, repartizarea candidaților pentru susținerea probei de verificare a cunoștințelor / multiplicarea tabelelor cu candidați și afișarea pe sălile de concurs, iar între 16-19:00 , candidații recunosc sălile de concurs în care susțin proba de verificare a cunoștințelor.

Duminică, între orele 10:00-13:00 are loc susținerea probei d everificare a cunoștințelor (Limba română și limba străină). Accesul candidaților în sălile de concurs se face între orele 09: 00 – 09: 30 .

La 13:30  are loc corectarea foilor de răsouns.  Evaluarea și notarea lucrărilor scrise (foilor de răspuns) se va face imediat după expirarea timpului afectat probei de verificare a cunoștințelor, în aceeași sală și în prezența candidaților.

Ulterior, se vor afișa rezultatele (în funcție de ora la care se vor definitiva activitățile prevăzute de metodologie).

Contestațiile se vor depune în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor.

Afișarea rezultatelor finale ale concursului, după soluționarea contestațiilor, va avea loc joi, 23 ianuarie.

Calendarul complet AICI.

 

Inchide