Camera VIDEO din benzinărie a înregistrat o scenă horror: ce face acest PRIMAR când pe ușă apare un consătean

Publicat: 28 04. 2014, 10:56
Actualizat: 29 07. 2014, 19:38

Petru Lorinț, primarul din Domașnea, a fost filmat de camerele de supraveghere dintr-o benzinărie, în timp ce stătea la o masă și bea bere alături de mai mulți cunoscuți.

La un moment dat, în benzinărie a intrat un angajat, aflat însă în timpul liber. Lorinț începe să discute cu acesta, apoi se ridică de la masă, se apropie de respectivul angajat și începe să îl lovească cu pumnii.

Martorii spun că, după ce l-a umplut de sânge, Lorinț și-a amenințat în continuare victima, apoi a ieșit din benzinărie. Din câte se pare, conflictul dintre cei doi ar fi unul mai vechi, pornit de la exploatarea pășunii comunale.

Rănitul a fost preluat de o ambulanță și dus inițial la spitalul din Caransebeș, apoi transferat la Reșița, pentru că rănile de la nivelul feței erau foarte grave.

Penelistul Lorinț (51 de ani), fost membru PDL, a făcut în trecut obiectul mai multor plângeri la DNA, iar fiul său a fost prins în timp ce încerca să vândă aproape 1 kilogram de hașiș unui polițist sub acoperire, scrie aradon.ro.