Catherine Deneuve a fost internată într-un spital din Paris, în „stare gravă”

Publicat: 06 11. 2019, 14:08

Potrivit publicației franceze Le Parisien, Deneuve, o legendă a cinematografiei franceze, este „în stare gravă”.

Aceeași publicație scrie că actrița va fi supusă „unor analize medicale amănunțite”.

Totuși, o sursă a declarat pentru publicația Variety că starea acesteia „se îmbunătățește”.

Agenția de presă italiană ANSA informează, citând o altă sursă, că actrița suferă de „oboseală”.

Deneuve are în prezent un program destul de încărcat, filmând pentru lungmetrajul regizat de Emmanuelle Bercot „De Son Vivant”, în apropiere de Paris.

Catherine Deneuve a știut cu multă inteligență să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinerețe la cele mature, serioase și rămâne una dintre cele mai căutate actrițe franceze.

Anul acesta, ea și-a lansat la Festivalul de la Berlin filmul „L’adieu à la nuit”, de André Téchiné, care surprinde frământările generate de radicalizarea islamistă a unui tânăr.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câștigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneția, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin și o nominalizare la Oscar. Simbolizând eleganța franceză, Catherine Deneuve este una dintre puținele actrițe din Franța care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.