Câți bucureșteni au participat la concertul din Piața Constituției, la cel mai geros Revelion din ultimii 50 de ani

Publicat: 01 01. 2015, 17:19

La eveniment au urcat pe scenă zeci de artiști, printre care Loredana, Andra, Smiley și trupa Vama.

„Sunt onorat și mulțumesc cu respect tuturor bucureștenilor, tuturor românilor, care pe un frig teribil au dansat și au cântat, au pășit împreună cu noi în Noul An. Sunt recunoscător artiștilor care au performat pe scena de la Piața Constituției și tuturor colaboratorilor noștri, care au contribuit la realizarea unui show de excepție”, spune primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Primăria Municipiului București și Arcub țin să mulțumească, într-un comunicat, celor care au sprijinit organizarea Revelionului din Piața Constituției: Camera Deputaților, Jandarmeria Română, Brigada Rutieră București, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, SMURD, Serviciul de Ambulanță Ilfov, Luxten, Poliția Locală a Municipiului București și Apa Nova.

Potrivit municipalității, HaHaHappy New Year București 2015 a fost „gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii”. Conceptul a avut ca sursă de inspirație simbolistica anului 2015 – supranumit și „anul luminii” -, astfel că evenimentul a fost pregătit să exceleze atât prin reprezentațiile artiștilor și scenografia surprinzătoare, cât și prin tehnologia video și proiecțiile grafice de ultimă generație, au mai spus organizatorii.

Potrivit datelor, acesta a fost cel mai geros Revelion din ultimii 50 de ani.