Caz revoltător în Timiș. Bărbat reținut pentru că a violat o fată de 12 ani și a șantajat-o

Publicat: 11 06. 2019, 14:08

This browser does not support the video element.

Un bărbat de 32 de ani din Timiș a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 12 ani, a fotografiat-o și a distribuit pozele prin intermediul unei aplicații, amenințând-o apoi că îi va omorî sora mai mai mică dacă va vorbi.

Potrivit Poliției, polițiștii și procurorii DIICOT din Timișoara au făcut o percheziție, în județul Timiș, la domiciliul unei persoane bănuite de act sexual cu un minor, pornografie infantilă și șantaj.

Percheziția a fost făcută în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări față de un bărbat de 32 de ani.

Acesta este bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane și ar amenințat-o pe minora în cauză că dacă se va adresa organelor de poliție o va omorî pe sora ei mai mică.

În urma percheziției, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu 3 muguri și 3 plante în ghiveci.

Au fost luate măsuri de însoțire a victimei, precum și a 8 martori minori împreună cu aparținătorii legali ai acestora, la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă.