Cazul Caracal la indigo. O nouă dispariție cutremură Poliția. „Apel pentru Daria!” Cumpănașu, dezvăluiri despre caracatița traficului de persoane

Redactor:
Silviu Bănilă
Cazul Caracal la indigo. O nouă dispariție cutremură Poliția. „Apel pentru Daria!” Cumpănașu, dezvăluiri despre caracatița traficului de persoane
Alexandru Cumpănașu

O altă fetiță a dispărut în condiții suspecte, iar politicianul Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, face apel pentru găsirea ei și susține că în caz sunt implicate nume grele.

Cumpănașu cere anchetarea șefului Poliției din Câmpulung. Acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care anunță vremuri grele pentru traficanții de carne vie. Unchiul victimei lui Gheorghe Dincă face apel pentru găsirea Dariei și lansează acuzații grave la adresa Poliției din Câmpulung.

„APEL pentru Daria: UN NOU CAZ ALEXANDRA ŞI LUIZA‼‼‼În urma mărturiei familiei SOROIU în cadrul emisiunii „ROMÂNIA ASCUNSĂ” difuzată aseară am hotărât să preiau personal cazul halucinant al acestei familii‼‼‼În calitate de Preşedinte al Asociaţiei „ALEXANDRA MĂCEȘANU” (asociaţie ce lupta împotriva traficului de persoane şi de droguri) SOLICIT Ministrului de Interne demiterea de urgenţă a a şefului poliţiei din Câmpulung‼‼‼”, scrie Cum„APEL pentru Daria: UN NOU CAZ ALEXANDRA ŞI LUIZA‼‼‼În urma mărturiei familiei SOROIU în cadrul emisiunii „ROMÂNIA ASCUNSĂ” difuzată aseară am hotărât să preiau personal cazul halucinant al acestei familii‼‼‼În calitate de Preşedinte al Asociaţiei ” ALEXANDRA MĂCEȘANU” (asociaţie ce lupta împotriva traficului de persoane şi de droguri) SOLICIT Ministrului de Interne demiterea de urgenţă a a şefului poliţiei din Câmpulung‼‼‼”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

„Pentru ceea ce i s-a întâmplat ASTĂZI Dariei Soroiu după emisiunea de aseară voi da „foc” la ţară şi va ieşi măcel❗ Drogarea acesteia în interiorul liceului după un an de revenire din gheară reţelelor de prostituţie şi droguri este un RĂZBOI pe care îl iau deja personal❗ Până aici ❗Nu putem să trăim ca sclavi şi să ne sfideze şi să ne distrugă interlopii copiii pt că nu avem un stat❗Deocamdată atât. Daria are vârsta Alexandrei❗”, mai scrie politicianul-justițiar.

Inchide