Cazul plagiatelor celebre: când publică CNATDCU primele răspunsuri

Publicat: 03 06. 2016, 13:14
Actualizat: 12 10. 2016, 15:48

Săptămâna viitoare vor fi numiți noii membri ai CNATDCU, cei care urmează să se ocupe de sesizările pentru plagiat în cazuri extrem de importante, precum cel al fostului premier Ponta, al fostului vicepremier și ministru de Interne, Oprea, dar și al actualului deținător al portofoliului de la Interne, Petre Tobă.

„Săptămâna viitoare numesc noul CNATDCU. În luna iunie vor fi primele răspunsuri. Răspunsul, în primul rând, este din partea CNATDCU și calendarul spune că în luna iunie CNATDCU trebuie să vină cu soluțiile și le așteptăm”, a declarat Adrian Curaj cu ocazia discursului susținut la o conferință organizată de Fundația Teach for Romania.

Despre colaborarea cu universitățile, ministrul Educației a apreciat că aceasta se desfășoară așa cum scrie la metodologie, în limite clare și transparente. „Dialogul cu universitățile este conform metodologiei. Este un cadru stabilit clar, ferm și transparent. CNATDCU, în luna iunie, are primul flux de solicitări, trebuie să le dea răspuns”, a adăugat Curaj.