Ce măsuri va lua CFR Călători în perioada Paștelui. Sunt vizate în special cele mai aglomerate rute

Publicat: 03 04. 2018, 14:21
Actualizat: 03 04. 2018, 14:23

Pentru pasagerii care vor călători de la Pitești către Mănăstirea Curtea de Argeș, în data de 8 aprilie, trenurile vor circula după un nou program, respectiv trenulrile Regio 13231 Pitești (08.30) – Curtea de Argeș (09.19), Regio 13232 Curtea de Argeș (13.30) – Pitești (14.19). Acestea vor opri în: Pitești Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merișani h. și Băiculești h.

„Recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziționate cu anticipație online pe site-ul CFR Călători, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizați (agenții de turism)”, se menționează în comunicat.

Pentru călătorii care vor să își achiziționeze din timp biletele de călătorie, programul agențiilor de turism este următorul:
– agenția de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 și 9 aprilie
– în zilele libere de sărbătoare legală – 6, 8 și 9 aprilie, vor fi deschise agențiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina și Titan din București, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agențiilor de voiaj fiind închise.

În perioada 7 – 9 aprilie 2018, când traficul de călători este redus, o serie de trenuri InterRegio precum și unele trenuri Regio nu vor circula.

„Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații”, se mai precizează în comunicat.