Comentatorul sportiv și fostul pilot de raliu Alexandru Tămășescu, găsit mort în casă

Comentatorul sportiv și fostul pilot de raliu Alexandru Tămășescu, găsit mort în casă
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 07/10/2022, 18:28
Actualizat: 07/10/2022, 19:16

Alexandru Tămășescu, cunoscut comentator sportiv şi fost pilot de raliu, a fost găsit mort în casă. Apropiații acestuia sunt în șoc deoarece moartea sa a venit subit.

Bărbatul a murit dintr-o dată, aparent, și nimeni nu știe de ce. Nu a mai răspuns la telefon, iar un prieten s-a hotărât să îl verifice, dar ce a găsit a fost un trup fără suflu.

Bărbatul a fost găsit mort în casă de către prietenul său, însă nimeni nu poate înțelege cum a fost posibil acest lucru, iar apropiații nu știu ca el să fi suferit de vreo boală.

Alexandru Tămășescu, care era și trainer la Academia Titi Aur, s-a stins din viață joi seara, în timp ce se afla singur în locuința sa.

Alexandru era pilot de raliu și comentator sportiv, ba mai mult, lucra pentru diverse publicații sportive și chiar a produs o emisiune de televiziune care are succes.

În momentul de față, încă nu este cunoscută cauza decesului.

Cauza morții, deocamdată necunoscută

Era divorțat și avea o fetiță care îi călca pe urme. Copila mergea cu tatăl ei la tot felul de evenimente sportive și era un mic reporter, în timp ce bărbatul ținea camera de filmat.

De asemenea, Titi Aur a spus câteva cuvinte despre această tragedie de nedescris.

„Din păcate, Dumnezeu să-l odihnească, am auzit în această dimineață, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensivă. Și asta pentru că era unul dintre colegii noștri, unul din trainerii noștri. Eu mă cunosc cu el de foarte mult timp.

Am făcut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le făcea el. Ne filma de fiecare dată la raliu și făcea reportaje pentru diferite televiziuni.

Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, în afară de prietenie, a fost unul din trainerii noștri foarte buni. Avea cuvintele la el, era printre cei mai buni, cei mai expresivi, dintre trainerii care transmiteau cel mai bine informația.

Am primit un mesaj de la unul dintre colegii noștri, în primă fază am crezut că e o glumă proastă. Alexandru era aventurier, îi plăcea să meargă în excursii, cu rulota, să plece pe malul mării, era un tip rebel, dar un rebel decent, nu exagera. Îmi pare foarte rău, nu știu ce s-a întâmplat, nu am mai multe informații”, a declarat Titi Aur, potrivit Rtv.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase