CORONAVIRUS. Polițistul bolnav de COVID 19 a fost șef la Poliția Capitalei!

Publicat: 10 03. 2020, 12:04
Actualizat: 10 03. 2020, 12:06
Un bărbat suspect de coronavirus a murit la Spitalul din Pitești. Ce a arătat rezultatul testului

Polițistul diagnosticat cu noul coronavirus în timp ce era internat la Spitalul „Dimitrie Gerota”, care aparține de Ministerul Afacerilor Interne, a fost adjunct al Poliției Capitalei.

Ofițerul în vârstă de 60 de ani a fost deja transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde se află în carantină. Surse apropiate pacientului, au dezvăluit, pentru gândul.ro, că acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a intrat în contact cu persoane provenite din zonele afectate de virus. Bărbatul crede că ar fi putut să ia boala dintr-un spațiu de joacă din Parcul Tineretului, unde a mers cu nepoțelul său. Starea lui generală ar fi una destul de bună.
Acum trecut în rezervă, ofițerul a avut o carieră remarcabilă în structura Poliției Capitalei. Acesta a condus Secțiile 14 și 15, a fost șeful Poliției Sectorului 3 și Sectorului 4, după care și-a încheiat cariera din poziția de director general adjunct, pe linie de ordine publică, al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.