Cristian Tudor Popescu: „Domnul Ponta a venit la fel de obraznic. Nu a răspuns din punct de vedere juridic până acum despre împiedicarea votului din diaspora”

Publicat: 26 11. 2014, 08:04
Actualizat: 26 11. 2014, 13:13

Premierul Victor Ponta a făcut apel la partide, marți, în dezbaterea din plenul Camerei, să adopte cadrul legislativ pentru  votul electronic și desemnarea unei instituții nepolitice pentru organizarea votului.

Cristian Tudor Popescu a afirmat că Victor Ponta ar fi trebuit să facă aceste afirmații înainte de alegeri. „Înainte de a vorbi de votul prin corespondență și votul electronic, domnul Ponta trebuie să răspundă juridic. El a răspuns politic și moral, așa cum a fost el înfrânt. Din punct de vedere juridic nu au răspuns nici domnul Corlățean, nici domnul Meleșcanu, nici domnul Ponta, care este organizatorul alegerilor, potrivit legii (…)   Nu a răspuns din punct de vedere juridic pentru împiedicarea oamenilor la exercitarea dreptuli fundamental de vot. Trebuie să răspundă, după ce răspunde la asta, poate să deschidă și gura”, a afirmat editorialistul Gândul.

Potrivit acestuia, Victor Ponta a venit la fel de obraznic în Parlament, având o „atitudine specific comunistoidă”.

Vezi în video, afirmațiile integrale!