Dan Voiculescu, prima reacție: „O nedreptate. Dar nu se compară cu nedreptățile de lângă noi: copii săraci, tineri fără loc de muncă, bătrâni uitați de stat”

Publicat: 26 09. 2013, 21:34
Actualizat: 29 07. 2016, 13:48

Președintele fondator al PC, fostul senator USL Dan Voiculescu, a comentat pe blogul personal decizia instanței de astăzi, prin care a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

VEZI AICI PENTRU CE A FOST CONDAMNAT DAN VOICULESCU ȘI CINE A MAI FOST GĂSIT VINOVAT

„Decizia de azi în dosarul Telepatia reprezintă o nedreptate. Dar ea nu înseamna nimic în comparație cu nedreptățile de lângă noi: copii săraci, care nu au bani de haine ori rechizite și nu pot să meargă la școală; tineri fără un loc de muncă, indiferent de efortul făcut; părinți care își îngroapă copiii din culpe medicale ori indiferența administrativă; bătrâni uitați de stat și de societate”, scrie Dan Voiculescu.

Voiculescu mai spune că va ataca decizia instanței și susține din nou că „singura acuzație care mi se poate aduce – halucinantă pentru orice sistem de drept – este cea de influențare telepatică”.

„Am un scurt mesaj pentru cei care mă cunosc – și știu cât de mult îmi place lupta: să nu-și facă griji! Iar cei care nu mă plac sau nu mă cunosc să nu se bucure prematur: orice s-ar întâmpla, REVIN”, își încheie fondatorul grupului Antena mesajul.