Descoperire macabră în beciul unui han vechi de peste 600 de ani. Polițiștii au deschis o anchetă

Publicat: 29 03. 2019, 15:20

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Gabriela Ciobanu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, dar nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea recentă a unei infracțiuni.

„Un tânăr a sesizat joi seară la 112 despre faptul că a descoperit scheletul și obiecte de vestimentație în incinta fostului han Rateș din Buhuși, într-un beci surpat, care face parte dintr-o construcție care datează din jurul anilor 1400, aflată într-o stare avansată de degradare, fără acoperiș și fără tavan, iar podelele sunt surpate. Scheletul a fost găsit într-un compartiment al beciului care are o adâncime de 5 metri. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz, dar nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea recentă a unei infracțiuni. Oasele au fost transmise pentru expertiză a provenienței și vechimii”, a spus Ciobanu.

Potrivit acesteia, cercetările în acest caz începute joi seara au fost întrerupte pe perioada nopții și reluate vineri, în condiții de lumină naturală și securitate fizică.

foto: captură youtube.com