Ei sunt tinerii filmați în timp ce făceau sex într-un sens giratoriu din Cluj. Ce se va întâmpla cu cei doi, reținuți, deja, de polițiști

Publicat: 27 08. 2017, 08:48

În noaptea de marți spre miercuri, doi tineri au întreținut relații sexuale în sensul giratoriu de pe Calea Baciului, fără nicio jenă, în văzul tuturor oamenilor care au trecut prin zonă. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au luat măsuri, iar astfel cei doi tineri au fost reținuți. Cei doi îndrăgostiți „în călduri” s-au dovedit a fi un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca și o femeie de 23 de ani din municipiul Roman, județul Neamț, scriu cei de la Ziardecluj.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca  și o femeie de 23 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, cei doi, la data de 22 august a.c., în jurul orei 23:20, în timp ce se aflau pe spațiul verde din sensul giratoriu situat la intesecția străzilor Corneliu Coposu și Calea Baciului, ar fi întreținut raporturi sexuale, expunându-se în mod explicit în public, fiind observați de persoanele care circulau prin zonă.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii acestora pentru 24 de ore și vor fi prezentați în fața magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea parchetului competent, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal” – se arată în comunicatul IPJ Cluj.