Elton John revine la București în 2010

Publicat: 16 02. 2012, 10:03
Actualizat: 20 02. 2012, 20:39
Elton John revine în România, într-un concert care va avea loc pe 5 iunie 2010, în Piața Constituției din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului, Modus.

Elton John revine în România, într-un concertcare va avea loc pe 5 iunie 2010, în Piața Constituției dinCapitală, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului,Modus.

Concertul de la București va face parte dintr-un turneu alartistului. „Probabil va fi cel mai mare turneu pop al anului”, adeclarat Ștefan Moroșanu, general manager Modus.

Potrivit acestuia, biletele la concert vor fi puse în vânzare, celmai probabil, sâmbătă dimineață. Prețul acestora nu a fost făcutpublic pentru moment.

Elton John a mai concertat la București pe 21 iunie 2003, pestadionul Cotroceni.

Sir Reginald Kenneth Dwight, cunoscut sub pseudonimul Elton John,este un muzician britanic, născut pe 25 martie 1947, în suburbialondoneză Pinner. Într-o carieră de aproape cinci decenii a reușitsă vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea și a avutpeste 50 de hituri TOP 40, devenind unul din cei mai de succescântăreți ai tuturor timpurilor. Elton a fost unul dintre cele maidominante nume ale rockului în anii ’70, cu șapte albumeconsecutive No. 1 în Statele Unite și șase single-uri No. 1.Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop și a condus lacreșterea popularității pianului în rock’n’roll. El continuă să fieun simbol al vieții publice și a fost foarte implicat în luptaanti-SIDA după sfârșitul anilor ’80. El a intrat în Rock and RollHall of Fame în 1994 și a fost numit cavaler în 1998.

Printre hiturile sale cele mai cunoscute se numără „Don’t GoBreaking My Heart”, „Sorry Seems to Be the Hardest Word”, „I’mStill Standing”, „Nikita”, „Sacrifice”, „Candle In the Wind”,”Something About the Way You Look Tonight”.

Cel mai recent album de studio al său este „The Captain & theKid”, lansat în 2006.

Mediafax