FOTO-VIDEO | Noul an, primit cu focuri de artificii. Cum a fost spectacolul de lumini din București. În Oradea, momentul de la miezul nopții a fost filmat cu drona

Publicat: 01 01. 2022, 12:33
Actualizat: 01 01. 2022, 15:55

A fost spectacol de lumini pe cerul Capitalei, în noaptea de Revelion. După un an în care nu au fost organizate evenimente la trecerea dintre ani din cauza pandemiei, anul acesta, Primăria Sectorului 3 a fost singura din București care a vrut să marcheze momentul cu focuri de artificii și concerte. 

Petreceri stradale au avut loc și în alte orașe din România. Unele Primării au ales doar varianta focurilor de artificii, în timp ce altele au optat și pentru concerte în stradă.

Spectacol filmat cu drona, la Oradea

În Oradea, focul de artificii a durat 8 minute și întregul spectacol de Revelion a fost filmat cu drona. Din cauza restricțiilor, nu a fost organizat niciun concert.

Pentru organizarea spectacolului, Consiliul Local Oradea a alocat suma de 96.720 de lei.

La Buzău, spectacolul de Revelion a costat Primăria 700.000 de lei

La Buzău, focul de artificii a durat 10 minute și a costat municipalitatea 700.000 de lei.

Pe lângă spectacolul de luminii, buzoienii s-au bucurat și de concertele susținute de Irina Rimes și Alina Eremia.

Mii de persoane au făcut Revelionul în stradă, la Constanța

În Constanța, părea că pandemia s-a încheiat în noaptea de Revelion.

DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu și DJ Sllash&Doppe au concertat în orașul de la malul mării, vineri seara.

Apoi, s-au bucurat de un spectacol impresionant de artificii, care a fost organizat în 7 puncte diferite din oraș și a durat 7 minute.