GÂNDUL LIVE. Andrei Dumitrescu, jurnalist Gândul.ro, despre jaful de la vila milionarului Dan Nicorescu: Cel mai probabil vor fi chemați la audieri mai mulți prieteni ai acestuia / Este posibil ca pontul să fi venit din anturajul său

Publicat: 21/10/2020, 11:54
Actualizat: 21/10/2020, 15:06

Milionarul Dan Nicorescu, jefuit în propria casă! Hoții ar fi intrat în vila acestuia crezând că toată lumea doarme. Milionarul i-a prins, dar a fost bătut și legat. Răufăcătorii au plecat cu mai multe bijuterii și un ceas de valoare. Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO, a oferit ultimele detalii despre jaful de la vila milionarului, în direct la GÂNDUL LIVE.

„Este o poveste încâlcită, dar când a existat un exod al infractorilor acasă, polițiștii au avertizat asupra riscurilor. Cu un parc auto de lux, este evident că reprezintă o țintă. Sunt tipuri de infracțiuni relativ uzuale în străinătate.

În comunitatea românească se întâmplau aproape cotidian. Să intri cu cagulă, să bați omul, să îi iei banii.

„L-au bătut, i-au pus cătușele…”

Nu trebuie să fii genial să știi că Dan Nicorescu este bogat. Au plecat cu niște bani, dar prada nu pare spectaculoasă.

Sunt puține detalii despre ce s-a întâmplat în locuință. A apărut o altercație, l-au bătut, i-au pus cătușele, după care au răscolit în casă.

Probabil că au încercat să-l determine pe Nicorescu să spună unde ține banii, bijuteriile, seiful. Nicorescu probabil nu a vrut să le spună.

Polițiștii iau în calcul mai multe scenarii. Ăsta e și motivul pentru care vor fi chemați la audieri mai mulți prieteni ai milionarilor. E posibil ca pontul să fi fost dat de cineva din anturajul său.

„Unde dai un Lamborghini ediție limitată?”

Cred că au plecat cu ce era ușor de cărat, cu ce au avut la îndemână. S-au mișcat repede, pentru că era vorba de un om care putea avea alarmă. Unde dai un Lamborghini ediție limitată?

Este o greșeală pe care Sandu Geamănu făcut-o în urmă cu câțiva ani: a furat 180.000 de euro și un Audi Q7 și așa au fost prinși.

În legătură cu ce s-a furat din casa lui Dan Nicorescu vor fi prezentate azi în exclusivitate pe GÂNDUL.RO. Acesta este motivul pentru care am fost rezervat. Suma este de ordinul zecilor de mii de euro.

Suma de bani cash nu a fost foarte mare, dar vă asigur că au plecat cu niște bunuri extrem de valoroase”, a declarat Andrei Dumitrescu.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase