Grapini, ironizată de internauți după ce a scris „Tela Viv”: Toate orașele din Letiția sunt aici FOTO

Publicat: 30 10. 2019, 16:28

„Seară bună din Tela Viv! Am terminat munca pe ziua de azi!”, a scris Maria Grapini, pe Facebook, ulterior modificând numele orașului.

Europarlamentarul PSD a revenit cu o altă postare în care a explicat că a făcut corectura necesară. Ea a criticat jurnaliștii pentru faptul că nu scriu despre activitatea ei ca om politic. Grapini a mai spus că nu a avut contracte cu statul, nu a colaborat cu Securitatea, a fost întotdeauna patrioată și a ajutat oamenii.

„Marii jurnaliști au dat o știre: am scris astă noapte Tela viv în loc de Tel Aviv! Evident, am corectat! Buuun! Asta este știrea vieții lor! Dar despre activitatea mea de nu scriu oare acești mari jurnaliști?
E lesne de înțeles! Nu am furat, nu am contracte cu statul, nu am fost colaboratoare a a securității, sunt patriot, lupt pentru România, ajut cât pot de mult oameni! Asta e! Voi continua să-mi fac datoria, oricât ar încercat să mă blameze! Totdeauna pentru mine a contat fondul problemelor! O zi frumoasă vă doresc!” a explicat, pe contul de Facebook, Maria Grapini.

Cu toate acestea, utilizatorii Facebook au continuat să facă glume pe seama greșelii făcute de europarlamentarul social-democrat.

Un internaut a scris „Bună dimineața la toți locuitorii din Nutela viv”.

Un alt mesaj pe rețeaua de socializare spune: „Dacă nu plecați în „Tela Viv”, noi vă așteptăm în „Cara Cal””.

„Voi ați fost la Tela Viv? Nu? Da’ la Clujna-Poca? Cotoroanța asta sinistră înțeapă o grămadă de mii de Euro pe lună, fără să facă absolut nimic, din banii europenilor. Adică și din ăi tăi. Trai, nenicule!”, comentează altcineva.

Totodată, Maria Grapini a fost ironizată și pe pagina unei agenții de turism: „Iar am comis-o. Toate orașele importante din Letiția sunt aici”.

Și Ambasada Suediei la București a ironizat europarlamentarul PSD. „Salutări din Kise Leff! Începând de luni, programul nostru de lucru cu publicul este de luni până joi, în intervalul 10:00-12:00”, au scris reprezentanții Ambasadei, pe Facebook.

Eurodeputatul a făcut mai multe gafe sau greșeli de exprimare de-a lungul timpului. De exemplu, pe 2 aprilie, ea a relatat, tot pe Facebook, despre o întâlnire pe care a avut-o cu câțiva europarlamentari, aceasta referindu-se la state precum Bulgaria, Polonia, Ungaria și o altă țară care nu există „Letiția”.