Horoscopul zilei de 20 septembrie 2020. „Scorpionii” fac față cu bine provocărilor

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2020. „Scorpionii” fac față cu bine provocărilor
Foto: Pixabay
Publicat: 20/09/2020, 07:38
Actualizat: 20/09/2020, 07:41

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna se află în tranzit prin Scoprion, poziție din care ne crește profunzimea emoțiilor, dar face aspecte tensionate cu Uranus, planeta surprizelor, aflată în retrogradare în zodia Taur, prin urmare ne putem aștepta la unele evenimente neplanificate, în special de natură financiară, care să ne dea niște planuri peste cap.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

În cuplu se întrevăd aspecte mai puțin plăcute. Nativii nu-și valorifică relația, au tendința de a ascunde lucruri față de persoana iubită, poate chiar de a minți, de a înșela, de a fi superficiali în relațiie de început.

Carieră

Nu prea ai chef de implicare în activități solicitante, indiferent că este vorba de muncă sau de un hobby sau o pasiune la care lucrezi să o dezvolți sau care de obicei îți face plăcere.

Bani

Ești foarte cheltuitoare astăzi și trebuie să ai mare grijă pe ce dai banii pentru că vei observa că nu-ți vor fi de folos pe termen lung. Totodată, ai grijă la tendința de a manipula, de a apela la trucuri pentru a obține niște beneficii financiare de moment.

Sănătate

Ai tendința de a exagera cu distracția, de a te bucura și profita la maxim de ziua liberă, chiar de a petrece până dimineața, însă s-ar putea ca mâine să resimți din plin oboseala.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Posibil să fii surprinsă de atitudinea partenerului astăzi și să nu reușești să ajungi la o înțelegere cu acesta. Tensiunile pot lua amploare dacă în trecut a existat o infidelitate sau o mare nemulțumire între voi. Unii nativi se pot răzvrăti contra propriilor lor principii de fidelitate și stabilitate. Dovezile de iubire pot salva contextul tensionat al zilei.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii, asociații, șefii, pot fi supuse unor tensiuni și pot apărea neînțelegeri în special din cauza banilor. Imaginea în fața celorlalți poate fi afectată dacă nativii nu iau atitudine și nu-și exprimă clar punctul de vedere, motivul pentru care au luat o decizie sau au acționat într-un anume fel.

Bani

Mare atenție la cheltuieli pentru că azi ai tendința de a arunca bani pentru a-ți asigura confortul, însă mai târziu vei realiza că te-a costat prea mult luxul.

Sănătate

Poți trece prin schimbări bruște de dispoziție, agitație interioară, poți avea trăiri ciudate, mai ales dacă ești în preajma familiei sau a partenerului de viață.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Este o zi bună să discuți cu cineva din trecutul tău pentru că, dacă vei fi sinceră și deschisă la dialog, poți rezolva o situație apăsătoare, poți ierta și-ți poți îmbunătăți starea de spirit.

Carieră

Ai tendința de a fi cinică și ironică în dialogul cu cei din jur, iar adcă lucrezi, colegii pot fi extrem de deranjați de libertatea cu care le aduci critici și ofense.

Bani

S-ar putea să ai parte de niște surprize financiare, niște răsturnări de plan cauzate de cheltuieli neașteptate.

Sănătate

Ziua de astăzi îți aduce o stare generală destul de dezechilibrată, supărări, nemulțumiri, frustrări din cauza faptului că lucrurile nu evoluează așa cum tu ți-ai dori, iar riscul de oboseală psihică este mare.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Luna se află în tranzit prin sectorul iubirii, dar aspectele pe care le face cu celelalte planete îți pot aduce prea multă sensibilitate și emotivitate, chiar tendința de a fi bănuitoare, de a-i suspecta pe cei din jur, cu său fără un motiv clar.

Carieră

!

Bani

Evită să faci investiții astăzi pentru că poți fi înșelată, păcălită și poți pierde bani. Există tendința de a cheltui pentru binele și confortul altora.

Sănătate

Ai parte de multe frământări interioare care-ți vor aduce schimbări de dispoziție și nu este explus ca problemele emoționale să fie răscolite. Ar trebui să te dedici mai mult sportului sau hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Familia îți ocupă tot timpul. Te dedici nevoilor celor dragi, dar nu este ceea ce ți-ai fi dorit să faci astăzi, de aceea pot să apară conflicte și tensiuni la tot pasul.

Carieră

Azi te preocupi de curățenia în casă, de reorganizarea hainelor în dulap, faci curat în cutia cu bijuterii. Lasă nostalgia deoparte și aruncă ce simți că nu te mai reprezintă.

Bani

Poți fi mai cheltuitoare decât de obicei și s-ar putea să apelezi la niște economii, mai ales pentru a-ți asigura confortul în locuință, însă ai grijă că poți exagera, poți cheltui pe fond emoțional.

Sănătate

Azi pune-te pe primul lor și lasă-i pe cei din jur să zică și să facă ce vor. Așa cum te preocupi de casă, preocupă-te și de tine, corpul tău este casa sufletului și acolo trebuie să fie mai curat decât oriunde în altă parte.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Poți primi unele vești neașteptate din străinătate sau poți relua în mod surprinzător un dialog cu o persoană din trecutul tău. Folosește-te de context pentru a ierta ceva sau pe cineva.

Carieră

Te dedici unor planuri de expansiune și progres și de data aceasta abordezi o latură nouă, nonconformistă și revoluționară. Ai mare grijă la dialog, mai ales dacă trebuie să susții discursuri publice sau interviuri.

Bani

Posibil ca astăzi să-ți amintești brusc că ai de achitat ceva din trecut și va trebui să apelezi la niște economii sau la niște bani puși deoparte de care știi doar tu.

Sănătate

Ai mare grijă la deplasări, fie că pleci într-o excursie, fie că mergi în vizită la rude. Pot apărea fel și fel de evenimente neașteptate care să te streseze.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

S-ar putea să fii surprinsă de un prieten, o cunoștință, care-ți declară sentimentele ascunse, care-și recunoaște pasiunea pentru tine.

Carieră

Este o zi bună să dai frâu liber unor talente, să te pui în evidență prin ceea ce-ți place să faci, însă ai totodată grijă și la borfele celor din jur care-ți pot afecta imaginea dacă le lași neclarificate sau le treci cu vederea.

Bani

Fii mai atentă la buget, la modul în care cheltui și la modul în care-ți administrezi banii. Posibil ca cineva din anturaj să încerce să te convingă să faci o anume investiție. Refuză!

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, însă nu este exclus să te confrunți cu unele insomnii, nu neapărat cauzate de stres, cât de faptul că ești foarte senzitivă și receptivă la problemele celorlalți.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Poți fi surprinsă de atitudinea partenerului astăzi și s-ar putea să nu fii deloc de acord cu propunerile acestuia. Unii nativi pot avea parte de gelozii, tensiuni din cauza libertății de care dă dovadă celălalt.

Carieră

Ai mai multă grijă la imaginea profesională sau la imaginea pe care o afișezi în fața altora pentru că poți pierde teren, mai ales dacă te afli într-o funcție importantă sau ieși în fața oamenilor.

Bani

Investește bani în tine, pentru atingerea unor scopuri și obiective, unor țeluri. Poți chiar să-ți faci o schimbare de look, să-ți reînnoiești garderoba.

Sănătate

Luna îți traversează zodia astăzi și ai parte de multă putere, forță interioară și toate acestea te vor ajuta să faci față cu bine provocărilor apărute.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Posibil să te macine niște situații din trecut, niște amintiri, poate chiar niște decizii (sentimentale) luate prea emoțional, prea puțin analizate. Ai ocazia să-ți recunoști ție, cu sinceritate, că anumite mentalități necesită schimbare.

Carieră

Dacă lucrezi astăzi, evită să fii prea sinceră cu colegii pentru că vei da naștere disputelor. În schimb este o zi bună pentru a învăța ceva nou sau pentru a-ți însuși niște cunoștințe ce știi că te ajută profesional.

Bani

S-ar putea să-ți scape mâna în portofelul partenerului și să uiți să o mai scoți de acolo. Poți fi destul de zâmbitoare dacă-ți dorești să obții niște avantaje financiare, însă ai grijă că tot banii pot fi motiv de dispute.

Sănătate

Starea de spirit este agitată, treci prin momente vesele ca apoi să te întristezi. Acest carusel de emoții poate fi învins într-un singur fel: schimbă-ți principiile care te trag în spate sau spune ceea ce gândești cu sinceritate.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

S-ar putea să ai parte de niște evenimente surpriză în plan sentimental. Unii nativi se pot simți folosiți de partener sau simt că li se ascunde ceva. În grupul de prieteni pot apărea tensiuni și bine ar fi să nu ai încredere în tot ce-ți promit cei din anturaj.

Carieră

Fii cu băgare de seamă dacă lucrezi la un proiect de grup sau dacă vrei să ajuți pe cineva pentru că s-ar putea să fii păcălită. Poți fi foarte suspicioasă astăzi și ai motive întemeiate.

Bani

Cheltui bani pe ieșiri, întâlniri și distracții, însă evită să dai bani cu împrumut, chiar dacă cei care ți-i cer sunt persoane care-ți par de încredere.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar în continuare pentru tine rămâne valabilă atenționarea: fără excese!

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Pentru ca totul să meargă strună în dragoste, apreciază-ți mai mult partenerul, fă-i complimente și spune-i cât de important este pentru tine. În familie, cu părinții, pot apărea situații care să-ți dea planurile peste cap.

Carieră

Ai mare grijă la imaginea pe care o afișezi în fața altora și ia în calcul că cineva te poate vorbi pe la spate, îți poate pune bețe în roate din umbră.

Bani

Nu prea te uiți la bani astăzi mai ales dacă trebuie să-ți satisfaci niște pofte, să-ți îndeplinești niște vise.

Sănătate

Starea interioară, emoțională, poate fi agitată din diferite motive. Poate fi vorba de o problemă de familie sau de o situație din trecut care-ți revine în minte. Ești puțin cam capricioasă astăzi.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

S-ar putea să nu te pliezi prea mult pe principiile celor din jur, însă nu vei intra în contradicții, ci mai degrabă vei analiza în liniște punctele de vedere. Îți pui întrebări interioare, îți analizezi niște emoții și sisteme de valori. Posibile vești din străinătate.

Carieră

Dialogul cu cei din jur, poate chiar cu colegii de muncă, îți poate aduce fel și fel de informații, de vești care te vor surpinde. Tu însăți vei fi surprinsă de ideile care-ți trec prin cap.

Bani

Dacă este vorba de negocieri, evită-le astăzi. Posibil să cheltui mai mult dacă pleci într-o călătorie sau poate îți cumperi o carte pe care ți-o doreai.

Sănătate

S-ar putea să te confrunți cu unele probleme de circulație astăzi sau chiar tulburări digestive, așa că nu face exagerări.

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Astrologul Mădălina Manole prezintă și horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată