Horoscopul zilei de 25 septembrie 2020. „Săgetătorii” pot obține beneficii materiale

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2020. „Săgetătorii” pot obține beneficii materiale
Horoscop dragoste, săptămâna 17-23 octombrie 2022
Publicat: 25/09/2020, 02:23

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna, planeta responsabilă cu emoțiile noastre, va traversa zodia Capricorn și se va afla în aspecte puternice cu majoritatea planetelor de pe cer, prin urmare va fi vorba de o zi intensă, pe care o vom resimți puternic. Prima parte a zilei va fi favorabilă realizărilor profesionale, așa că profitați.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Te preocupi de situația unui părinte și sunt șanse să-ți îmbunătățești relația cu acesta. În cuplu situația începe ușor, ușor să se îmbunătățească. Exprimă-ți sentimentele, emoțiile, trăirile cu încredere. Va ajuta foarte mult.

Carieră

Orice ai de rezolvat în plan profesional, fă-o în prima parte a zilei pentru că ai mari șanse de reușită. Planurile tale pot progresa, acțiunile tale îți pot aduce beneficii în carieră, ești inspirată, ai viziune și imaginație pe măsură.

Bani

Înainte de a-ți planifica o escapadă de weekend analizează-ți întocmai situația financiară și vezi ce-ți permiți și cât îți permiți. Nu sunt aspecte financiare rele, dar nici nu este recomandat să exagerezi pentru că poți regreta mai târziu.

Sănătate

În prima parte a zilei dai dovadă de mult avânt și chiar vei observa că anumite temeri se pot dizolva. Ulterior, stresul profesional și oboseala și-ar putea spune cuvântul.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Comunicarea îți va aduce unele avantaje și beneficii dacă știi cum să pui problema pentru a fi pe placul tuturor. Dacă vei da dovadă de înțelepciune și nu vei face reproșuri, nu vei readuce trecutul la viață s-ar putea să începi să vezi o ameliorare în cuplu.

Carieră

Ideile pe care le ai pot fi apreciate de cei din jur, viziunea profesională este una progresistă și poți obține sprijin pentru a face un pas în față.

Bani

Din punct de vedere financiar, lucrurile încep să se așeze. Verifică să fii la zi cu facturile sau plățile pe care le ai de făcut.

Sănătate

Sănătatea rămâne un capitol ușor sensibil și nu trebuie să faci excese și nici imprudențe. Atebționarea de a te odihni mai mult rămâne valabilă.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Prima parte a zilei este favorabilă planurilor de viitor alături de partenerul de viață. Cel mai probabil vei reuși astfel să-ți îmbunătățești relația, mai ales dacă profitați de weekend și ieșiți undeva. Persoana iubită are nevoie de mai multă atenție și valorificare, de apreciere.

Carieră

Chiar dacă simți că unele visuri și obiective sunt mai greu de îndeplinit, important este să nu-ți pierzi încrederea. În prima parte a zilei bazează-te mai mult pe inspirație și intuiție.

Bani

Dacă ai de întreprins acțiuni financiare, fă-o cu încredere în prima parte a zilei pentru că poți întoarce lucrurile în favoarea ta și chiar poți câștiga bani.

Sănătate

Ți-ar prinde bine o scurtă ieșire, plimbare, excursie, însă cu prudență. În a doua parte a zilei, ai grijă că poți deveni prea capricioasă și chiar irascibilă.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Orice probleme ai de rezolvat în cuplu, fă-o în prima parte a zilei, când șansele de înțelegere sunt foarte mari și în plus dai dovadă și de o mare putere de seducție, iar acest magnetism poate fi benefic.

Carieră

În prima parte a zilei ai șanse mari să faci un pas important într-o conjunctură profesională, fie că este vorba de un parteneriat, de o asociere sau de o situație care vizează locul de muncă, sarcinile, responsabilitățile. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți.

Bani

O zi foarte bună în plan financiar, mai ales dacă ai de negociat un contract, un parteneriat. Dar, din nou, sfatul este să o faci în prima parte a zilei.

Sănătate

Ești veselă, bine dispusă, cu chef de viață, dar nu exagera pentru că spre seară te-ai putea simți destul de obosită.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Pasiunea se reaprinde în cuplu și bine ar fi să te asiguri încă de la micul dejun că vei avea o zi reușită în cuplu. Surprinde-ți partenerul și fă-i pe plac.

Carieră

Ziua de astăzi începe foarte bine, cu multă voie bună și veselie, dorință de a-ți rezolva toate sarcinile și activitățile. Dai dovadă de mare eficiență și chiar finalizezi o parte din sarcinile amânate.

Bani

Ai intuiție și inspirație financiară, așa că poți să porți astfel de dialoguri cu multă încredere și speranță că se vor rezolva în favoarea ta.

Sănătate

Te trezești cu chef și voie bună și dacă mergi pe premisa că ziua bună se cunoaște de dimineață, atunci nu ar trebui să-ți faci probleme. Totuși, nu exagera, mai ales la alimentație.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Luna îți tranzitează casa iubirii și vei simți o îmbunătățire a relației sentimentale sau a viziunii pe care o ai față de un astfel de context. Se pot rezolva situații tensionate, mai ales dacă apelezi la diplomație și înțelepciune.

Carieră

Azi dai dovadă de inspirație artistică, creartivitate și ar trebui să le pui în evidență și să nu te mai temi de ce vor zice alții. Dacă ai de semnat un contract, parteneriat, fă-o în prima parte a zilei.

Bani

În continuare se cere prudență la capitolul financiar, fie că este vorba de negocieri, fie că este vorba de cheltuieli sau investiții. Posibil să scoți niște bani din buzunar pentru nevoile copiilor, dacă ești părinte.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de bună ți-ți va permite să-ți faci planuri de weekend cu voie bună și zâmbetul pe buze.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Situația din familie se mai îmbunătățește sau cel puțin așa vei vedea astăzi un context care implică persoanele dragi sau locuința, un bun imobiliar. Dacă vrei să cer ceva părinților, pentru a obține aprobare, fă-o în prima parte a zilei.

Carieră

O zi destul de bună în plan profesional. Poți avea șansa de a crește, de a face un pas în față într-un context legat de carieră. Dai dovadă de inspirație și eficiență în munca depusă.

Bani

În a doua parte a zilei s-ar putea să faci niște plăți sau să fii nemulțumită de niște aspecte financiare.

Sănătate

Înecp să te simți din ce în ce mai bine, însă ține cont că astrele îți cer mai multă înțelepciune în acaestă perioadă, deci nu exagera și nu face excese.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită este din ce în ce mai bună. Azi vă înțelegeți nevoile reciproc și aveți ocazia să vă mai dați o șansă.

Carieră

Dacă ai de susținut un examen, un interviu, un discurs public sau vrei să te înscrii la niște cursuri, atunci fă-o în prima parte a zilei pentru că ai șanse de reușită mari.

Bani

Stresul financiar din ultimul timp nu se evaporă ca prin minune, dar totuși azi ai șanse să aduci niște îmbunătățiri contextului, să obții niște beneficii. Posibile vești bune din străinătate sau de la o persoană de altă naționalitate.

Sănătate

O zi favorabilă să planifici o excursie, să faci o plimbare în afara localității, să respiri aer proaspăt. Chiar ai nevoie să te detensionezi.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

O situație care ține de familie are șanse mari să se îmbunătățească. Poate primești înțelegere și sprijin de la cei dragi. În continuare, în cuplu trebuie mai mult interes pentru a afce lucrurile să meargă.

Carieră

Este o zi mult mai calmă decât cele precedente, însă stresul va fi în continuare prezent. Ești foarte eficientă în prima parte a zilei, dar nu te suprasolicita.

Bani

Orice context financiar trebuie rezolvat în prima parte a zilei pentru că sunt șanse foarte mari ca lucrurile să decurgă bine și să obții unele beneficii materiale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar dai dovadă de mult optimism în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Viața de cuplu are parte de o reală îmbunătățire. Pare că tragi în direcția partenerului și asta te încurajează să mergi mai departe. În prima parte a zilei puteți pune la cale o călătorie, o ieșire în doi.

Carieră

Dacă ai de semnat parteneriate, contracte sau vrei să discuți despre niște asocieri în afaceri, fă-o în prima parte a zilei pentru că vei fi mult mai bine susținută. În plus, dai dovadă de inspirație și putere de convingere.

Bani

Intuiția poate fi mult mai puternică în prima jumătatea a zilei și ar fi ideal să te folosești de ea, să-ți asculți vocea interioară.

Sănătate

Azi ai energie, entiziasm și multă putere de muncă, mai ales dacă ceea ce faci, faci pentru tine și pentru evoluția ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Lucrurile încep să se așeze în cuplu și mai ales în mintea ta. Nu lua încă decizii majore, dar propune-i martenerului să munciți împreună la consolidarea relației.

Carieră

Este o zi destul de productivă în plan profesional și ai șanse să finalizezi sarcini și activități mai vechi, pe care le amânai și care te epuizau.

Bani

Ai parte de o zi bună în plan financiar și poți obține incusiv o mărire de salariu, un comision mai mare dacă vei ști să pui probleme pe înțelesul tuturor și mai ales în prima parte a zilei.

Sănătate

Ar fi ideal dacă ai reuși să-ți menții buna dispoziție și optimismul cu care te trezești pe durata întregii zile. Pune-te în valoare, îmbracă-te frumos, aranjează-te, coafează-te și-ți vei schimba starea de spirit.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Ziua începe foarte bine din punct de vedere sentimental, însă dacă vei vrea să se termine la fel de bine va trebui să depui mai mult efort și să dai dovadă de mai multă maturitate.

Carieră

Dacă trebuie să te preocupi de un proiect fă-o în prima parte a zilei pentru că ești susținută. Ai inspirație, imaginație, simț estetic și creativ. Pune-ți talentele în valoare pentru a reuși!

Bani

În plan financiar, situația va începe să se îmbunătpțească, iar astăzi îți poți asculta intuiția dacă ai de luat o astfel de decizie.

Sănătate

Te pui mai mult în valoare, imaginea ta devine mai importantă și vei avea grijă să dai bine în fața tuturor. Ești motivată să aduci îmbunătățiri la capitolul sănătate.

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Zodiacul chinezesc, până pe 27 septembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru nativii zodiei „Tigru”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 21-27 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Câți dintre români recunosc că traversează strada neregulamentar?