Horoscopul zilei de 27 august 2020. Fecioarele au momente de conștientizare

Horoscopul zilei de 27 august 2020. Fecioarele au momente de conștientizare
FOTO: Pixabay
Publicat: 26/08/2020, 23:55
Actualizat: 26/08/2020, 23:59

Horoscopul zilei de 27 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna, aflată cea mai mare parte din zi încă în zodia Săgetător, formează un aspect remarcabil, cu planeta acțiunii, Marte, din zodia Berbec.

Aspectul în sine vorbește despre o mare doză de optimism și îndrăzneală, despre curajul și determinarea de a face un pas înainte în vederea progresului, în special spiritual sau profesional.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Te apropii spiritual de familie. Reușești să legi o conexiune profundă cu cei dragi și să-ți exprimi sentimentele față de ei. Este un moment propice să-ți deschizi sufletul în fața acestora și să spui cu tot curajul ceea ce trăiești în interiorul tău. Ascultă-le sfaturile!

Carieră

Dezvoltarea profesională rămâne principalul interes al acestei perioade, iar astăzi poți primi vești din străinătate, dacă ai aplicat pentru un job acolo. De asemenea, unii nativi au ocazia să-și pună în practică o diplomă, un atestat, să predea și altora ceea ce au învățat. Actividățile academice sunt foarte bine aspectate.

Bani

Cei mai mulți nativi vor investi în dezvoltarea lor personală, spirituală și chiar profesională. Poți găsi cele mai bune oferte astăzi legate de o călătorie sau poate de un curs pe care-l așteptai de multă vreme. Profită de această zi!

Sănătate

Ești bine dispusă, optimistă și plină de viață. Nimic nu-ți poate strica starea. Poți planifica o vacanță sau îți poți lua acel răgaz necesar pentru a citi o carte, pentru a vedea un film.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Se deschide ușa unei perioade foarte bune în dragoste. Dacă ești singură, ai ocazia unor întâlniri neașteptate. Dacă formezi un cuplu, ai ocazia unor trăiri remarcabile alături de partener. Astăzi dai frâu liber unei pasiuni puternice, arzătoare. Este posibil ca unii nativi să trăiască o iubire secretă și acum să simtă să o facă publică. În alte cazuri poate fi vorba de curajul de a-și recunoaște sentimentele și dorințele intime.

Carieră

Dacă faci parte din categoria nativilor care și-au format un țel din a-și dezvolta un talent, din a-și transforma o pasiune într-o meserie, pregătește-te pentru vești bune. Pe de altă parte, se activează o profundă dorință de a învăța ceva nou, ceva ce ține de lumea imaterială, spirituală, ezoterică, partea ascunsă a vieții.

Bani

Este o zi remarcabilă în plan financiar și ai toată determinarea necesară pentru a rezolva o situație legată de un credit, de o moștenire, bun de patrimoniu, oricum ceva legat de un context financiar. Zi bună pentru negocieri și dialoguri pe tema banilor.

Sănătate

Acționează în direcția sănătății cu toată încrederea că va fi bine. Programează-te la medic, fă un set de investigații pe care le tot amâni. Ai ocazia să descoperi un remediu eficient la o problemă de sănătate, mai ales dacă este de natură sexuală.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

O zi în care dragostea capătă o deosebită importanță pentru tine și reușești să te apropii mult de persoana care-ți place. Cucerești ușor întocmai prin energia de care dai dovadă. Poate chiar faci o escapadă în grupul de prietenii și cunoști astfel pe cineva care îți place. În cuplurile de lungă durată se reaprinde pasiunea și nativii trăiesc intens alături de partener.

Carieră

Este o zi excelentă pentru negociat parteneriate profesionale, pentru a te asocia cu cineva, pentru a prelua un proiect sau pentru a primi susținere din partea unei persoane importante într-un proiect pe care-l ai în desfășurare. Nu te teme să ieși în față cu un plan pe care ți l-ai făcut. Unii nativi luptă cu curaj pentru drepturile lor într-un proces.

Bani

Cineva poate investi în visul tău. Poți primi o sponsorizare. Poți să-ți îmbunătățești remarcabil veniturile în urma unui eveniment profesional care se petrece astăzi.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Zi bună pentru acțiuni umanitare, pentru a ajuta pe cineva drag și a-ți oferi sprijinul într-un context social.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

S-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul locului de muncă sau într-un context profesional și să te simți foarte atrasă de această persoană. În cuplu resimți unele limitări sau poate partenerul încearcă să te responsabilizeze cu forța, aspect care te deranjează.

Carieră

Zi foarte bună și marcantă în sectorul profesional. Ai curajul de a ieși în față și a spune lucrurilor pe nume, așa că profită pentru a-ți expune nevoile și necesitățile, pentru a-ți expune nemulțumirile legate de program, de sarcini și responsabilități.

Bani

Din punct de vedere financiar îți ies mai bine decât te așteptai socotelile. Poți avea o surpriză plăcută, poți primi o sumă de bani, un cadou, unii nativi chiar un titlu de proprietate.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și poți să faci o schimbare legată de stil de viață. Poate decizi să te apuci de o dietă, de un program de exerciții fizice.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii, ai toate șansele să trăiești momente minunate în cuplu, să te reîndrăgostești de partener, să te reapropii și să reaprindeți pasiunea. Planificați o vacanță în doi. Cei singuri sunt dornici de a avea pe cineva aproape și se pot lăsa mai ușor cuceriți. Posibil să întâlnești pe cineva care să atragă într-un mediu academic sau într-o călătorie.

Carieră

Creativitatea este la cote înalte și astăzi ai și curaj să te exprimi, să-ți expui talente, să faci un pas spre atingerea unui vis. Mulți nativi sunt mânați să-și recunoască latura artistică, unii vor expanda acum, iar alții vor străluci într-un concurs, competiție.

Bani

Ceea ce faci, mai ales pe parte artistică, creativă, ceea ce pui în practică îți poate aduce creșteri substanțiale ale bugetului.

Sănătate

Dedică-te unei cărți bune, unui film bun, mai ales unui film documentar din care ai ceva de învățat sau care-ți satisface niște curiozități avute.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

În cuplu, te gândești ce să faci, cum să pui o problemă pentru a nu ajunge într-un conflict nedorit. Ziua de astăzi ar trebui să ți-o dedici ție și familiei. Să fii mai atentă la stările tale interioare și să nu te temi să le scoți la suprafață și să le expui părinților sau unei persoane în care ai cu adevărat încredere. Azi poți conștientiza ceva despre trecutul său afectiv.

Carieră

Ai parte de o zi bună la locul de muncă, fără probleme majore. Nativii care vor să rezolve chestiuni administrative sau legate de locuință pot avea succes astăzi.

Bani

Dacă te afli într-un proces, într-un litigiu, faci un partaj, ai putea avea câștig de cauză. Ești foate motivată să obții un bun de patrimoniu, să intri în posesia unei moșteniri. Unii nativi se bucură de ajutor financiar din partea părinților, familiei.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Ai șansa de a petrece timp cu tine și a te înțelege mai bine, șansa de a te redescoperi, de a-ți redescoperi nevoile interioare.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Comunci foarte bine în cuplu, ai curajul să spui ce nevoi afective ai, dar o spui într-un mod care va aduce susținere din partea persoanei iubite. Ai capacitatea de a oferi atenție și valoare partenerului, lași ego-ul deoparte și asta vă apropie foarte mult. Discutați despre o vacanță în doi. Relație bună cu rudele, vecinii, frații, surorile.

Carieră

Ziua de azi îți poate aduce semnarea unui contract avantajos, negocierea termenilor și condițiilor unui parteneriat. Știi să te faci foarte bine înțeleasă. Dacă desfășori activități în comunicare sau legate de sectorul comercial poți avea un succes. Posibile delegații și deplasări în interes de afaceri.

Bani

Comerțul, tranzacțiile sunt bine aspectate. Poți vinde și cumpăra fără a te teme de pierderi sau escrocherii.

Sănătate

Poți purta dialoguri pe teme de sănătate, poți primi sfaturi bune din partea cuiva avizat. Zi bună pentru călătorii spirituale, atât la propriu, cât și la figurat.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Nu se întrevăd neplăceri în dragoste. Este una dintre acele zile în care lucrurile merg de la sine și nu ai decât să te bucuri de energia revărsată asupra ta.

Carieră

La locul de muncă te pui în valoare, ieși în față, te manifești și atragi aprecierea și simpatia celorlalți. Dai dovadă de o mare determinare în eficientizarea muncii tale și poți aduce profit instituției pentru care lucrezi sau, de ce nu, profit personal.

Bani

Realizezi cât de important este să muncești mai mult, să dai tot ce ai mai bun din tine pentru a face bani și nu este exclus ca o mare parte din nativii din zodia Scorpion să aibă parte de o mărire de salariu, de o primă, un bonus. Sunt foarte avantajați cei care lucrează pe comision.

Sănătate

Energia de care dai dovadă astăzi este de-a dreptul molipsitoare. Ai ocazia să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Trăiești momente greu de descris în cuvinte în dragoste. Îți exprimi emoțiile, îți manifești sentimentele, faci declarații de dragoste cu mult curaj, iar dacă ești singură ai șanse foarte mari să atragi întocmai acel partener pe care ți-l dorești. Zi bună pentru activități cu copiii.

Carieră

Azi te dedici mai mult micilor plăceri ale vieții, distracțiilor, ieșirilor cu prietenii, sportului sau propriilor tale pasiuni și hobby-uri. Un proiect creativ, artistic poate avea succes și asta îți va aduce multă bucurie sufletească.

Bani

În afară de strictul necesar, evită să faci mari cheltuieli, să achiziționezi produse pentru confortul tău, mai corect spus pentru luxul personal. Poți primi o veste financiară bună din câmpul muncii.

Sănătate

Dacă voiai de ceva vreme să te apuci de sport, acum este momentul să-ți faci un abonament la sală sau să-ți cumperi o bicicletă sau pur și simplu să ieși la alergat. Zi bună pentru planificarea unei vacanțe.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Ești întoarsă către trecut. Simți nevoia să petreci timp cu tine mai mult și acest aspect te va ajuta incredibil de mult să te redescoperi, să te cunoști mai bine. Poți petrece mai mult timp cu familia și poți scăpz de niște frustrări și temeri pe care le aveai, mai ales vizavi de părinți sau de cineva cu autoritate.

Carieră

Te preocupi mai mult de casă și familie și mai puțin de carieră. Nu se întrevăd probleme la locul de muncă, însă acordă toată seriozitatea necesară unui contract, unui parteneriat.

Bani

Banii nu sunt o problemă pentru tine momentan, ba mai mult ai ai ocazia să te dedici câștigării lor cu mult aplomb, să ai idei bune despre acest sector și să le pui cu încredere în practică. Posibil noroc financiar astăzi.

Sănătate

În afară de câteva gânduri care-ți trec prin minte cu multă repeziciune, nu se întrevăd probleme de sănătate. Totuși, ai grijă la impulsivitate și ferește-te de acțiunile negândite și grăbite.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ziua de azi sau mare parte din ziua de azi o vei dedica prietenilor și cunoștințelor. Ieși în oraș, ia prânzul cu o persoană în compania căreia te simți bine și bârfește cât simți nevoia cu cei dragi. Un prieten s-ar putea să aibă nevoie de sfatul și ajutorul tău, iar tu vei fi, ca de obicei, acolo.

Carieră

Zi foarte bună pentru a dsicuta pe baza unui proiect sau pentru a-ți face planuri de viitor în direcție profesională. Posibile deplasări în interes profesional. Un proiect de care te ocupi poate avea succes.

Bani

Banii nu reprezintă un subiect de interes al zilei sau cel mult vei visa cu ochii deschiși la o afacere sau la atingerea unui ideal material.

Sănătate

Probleme de sănătate încep să se mai dispite, însă ceea ce va trebui să faci pentru a fi bine este să lucrezi mai mult cu tine și să ai mai multă încredere în puterile tale.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Simți să acționezi într-o direcție sentimentală, însă ceva te oprește să fii tu însăți. Nu te grăbi. Analizează pentru că mâine altfel vei vedea situația.

Carieră

Este o zi foarte curajoasă din punct de vedere profesional, o zi în care-ți explorezi foarte bine nevoile și dorințele, aspirațiile și le dai valoare. Pune-te în evidență mai mult, foloște-te de ceea ce știi să faci cel mai bine pentru a atrage simpatia și aprecierile celorlalți.

Bani

Acționezi în favoarea celorlalți, ajuți pe cineva să-și atingă un scop sau contribui financiar la atingerea propriilor tale țeluri și obiective. Faci bani și din piatră seacă astăzi.

Sănătate

Zi bună la capitolul sănătate. Vești bune, energie pentru a face lucrurile să funcționeze. Stima de sine este la cote înalte, dar nu o duce în zona de mândrie.

Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Berbecii luptă pentru afirmare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 august 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna aceasta se va dovedi foarte intensă pentru toate semneze zodiacale, dat fiind că planete personale, ca Venus, care reprezintă iubirea și armonia, Mercur, care reprezintă comunicarea și intelectul, și Marte, care reprezintă energia și acțiunea, vor face foarte multe aspecte cu restul astrelor de pe cer.

Săptămâna 24 – 30 august 2020 se remarcă prin trăiri intense, sentimente profunde, dorințe puternice care se cer materializate, tensiuni cu autoritatea pentru mai multă independență.

Totodată, vom avea idei bune, sclipitoare, ingenioase, raționamentul se va limpezi și ne va susține în punerea în practică a unor idei îndrăznețe, revoluționare.

Zodiacul chinezesc, 24-30 august 2020. „Bivolii” trebuie să fie răbdători cu familia

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 24-30 august 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 24-30 august!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia