Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Berbecii luptă pentru afirmare

Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Berbecii luptă pentru afirmare
Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Berbecii luptă pentru afirmare. Sursa foto: Pixabay
Publicat: 23/08/2020, 08:00

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 august 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se va dovedi foarte intensă pentru toate semneze zodiacale, dat fiind că planete personale, ca Venus, care reprezintă iubirea și armonia, Mercur, care reprezintă comunicarea și intelectul, și Marte, care reprezintă energia și acțiunea, vor face foarte multe aspecte cu restul astrelor de pe cer.

Săptămâna 24 – 30 august 2020 se remarcă prin trăiri intense, sentimente profunde, dorințe puternice care se cer materializate, tensiuni cu autoritatea pentru mai multă independență. Totodată, vom avea idei bune, sclipitoare, ingenioase, raționamentul se va limpezi și ne va susține în punerea în practică a unor idei îndrăznețe, revoluționare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Familia și partenerul de viață au mai multă nevoie de tine, de atenția ta, însă în această săptămână preocupările tale vor fi strict profesionale și nu este exclus să primești critici și acuze din partea acestora. Dragostea, deocamdată, mai are de așteptat, în accepțiunea ta, dar încearcă să nu fii indiferent la sentimentele celorlalți. În weekend pot apărea chiar tensiuni în acest sector de viață dacă vei alege să muncești.

Carieră

Încă din prima zi a săptămânii vei resimți o profundă nevoie de afirmare, de schimbare profesională, și nu este exclus să treci printr-o criză dacă nu știi care este direcția pe care vrei să mergi. Lupți mult în această perioadă pentru a te face remarcată. Va fi o săptămână foarte solicitantă, așa că înarmează-te cu răbdare și conștiinciozitate.

Bani

Chiar dacă în primele zile ale săptămânii vei simți o oarecare frustrare financiară sau vei avea parte de neajunsuri, vei reuși ulterior să te mobilizezi și mai ales să ai idei sclipitoare despre cum să faci să-ți îmbunătățești veniturile. Negocierile vor fi, de asemenea, de partea ta, deci profită!

Sănătate

Întreaga săptămână te bucuri de energie, de forță și putere interioară pentru a face lucrurile să meargi după bunul tău plac. Atenționarea vine, în schi,b, în weekend când ai face bine să te odihnești și să te relaxezi pentru că oboseala te va prinde din urmă.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Ai parte de o săptămână foarte bună îm plan sentimental. Lucrurile se pot așeza exact așa cum îți dorești, comunicarea în cuplu se îmbunătățește și, în plus, ai toate motivele să depui energie pentru consolidarea relației. Posibile discuții despre copii, chiar despre posibilitatea de a devemi părinte. Ai mai mult chef de petrecere și socializare ca niciodată.

Carieră

Ai mari șanse de afirmare profesională, mai ales dacă îți pui talentele native în valoare sau dacă te implici în noi proiecte nonconformiste. Mulți nativi vor simți nevoia de a acționa pe cont propriu, de a fi mai liberi sau de a începe o afacere personală.

Bani

Mare atenție la tonul pe care-l abordezi în negocieri pentru că poți deranja partenerii de dialog. Posibil să treci printr-o etapă în care să nu iasă totul chiar așa cum îți dorești tu din punct de vedere financiar.

Sănătate

Săptămâna poate începe destul de greu, cu oboseală, cu o stare psihică mai proastă. Posibil ca unele frământări să nu te lase să dormi. Dincolo de insomnii, încearcă să fii mai optimistă și să vezi viața cu mai mult curaj și maturitate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Este o săptămână foarte bună în plan sentimental și ai parte de înțelegere și armonie cu persoana iubită, deși nu este exclus să apară și unele episioade de gelozie. Dacă vei ști să le administrezi, acestea vor ajuta la consolidarea relației și nicidecum la destrămarea sa.

Carieră

Ai grijă că în această perioadă crește foarte mult idealismul și ai tendința de a te iluziona cu privire la un aspect profesional, poate la o funcție promisă, la o posibilitate de ascensiune profesională. Totuși, trăirile sunt intense în acest sector și posibil ca mulți nativi să se pună în evidență printr-un talent personal.

Bani

Nu stai prea bine din punct de vedere financiar și ar trebui să eviți să arunci cu banii pe distracții sau cumpărături care nu-ți sunt cu adevărat necesare, mai ales în weekend când s-ar părea că îți programezi niște ieșiri cu prietenii.

Sănătate

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai bateriile descăracte, să te suprasoliciți și să acționezi în prea multe direcții, astfel încât să ajungi epuizată. Fă-ți un program echilibrat și încearcă să-l respecți.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Simți nevoia de mai mult, de a face un pas înainte și a progresa într-o relație, însă încearcă să faci totul cu înțelepciune și să dai dovadă de răbdare. Ești mai sensibilă în acaestă perioadă și tinzi să pui totul la suflet. Nu sunt exclus tensiunile în cuplu și în unele cazuri fie nativii calcă strâmb, fie află de infidelitatea partenerului.

Carieră

În prima parte a săptămânii vei reuși să rezolvi tot ce ți-ai propus. Ai un randament care-i va uimi și pe cei din jur și ideile care-ți vin vor fi luate în considerare. Pe de altă parte, nu sunt excluse tensiunile cu colegii și colaboratorii, deci încearcă să fii cât mai diplomată în dialoguri și negocieri.

Bani

Este o săptămână în care va trebui să afci un efort și să dai dovadă de multă cumpătare în cheltuieli pentru că aspectele astrologice de acum te-ar putea stimula să exagerezi. Evită exesele financiare și rezumă-te la strictul necesar. Ulterior, se va dovedi că nu ai făcut altceva decât să arunci banii pe geam.

Sănătate

Ești energică, începi săptămâna cu multă forță și determinare să faci ca totul să funcționeze. Totuși, acest avânt pe care-l ai nu numai că te poate obosi, dar poate favoriza și mici accedentări din neatenție sau sub impulsivitatea momentului.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Mijlocul săptămânii va fi ideal pentru a discuta cu persoana iubită despre niște aspecte ale vieții de cuplu sau pentru a petrece mai mult timp cu copiii sau pentru a programa o întâlnire romantică. Oricum, întreaga săptămână stă sub semnul pasiunii, al transformărilor profunde, interioare, și al nevoii de iubire. O serie de nativi pot da curs acum unei aventuri ascunse.

Carieră

S-ar putea să fii nevoită să depui mai mult efort ca de obicei pentru a te concentra pe sarcinile zilnice și să nu-ți fie ușor deloc să găsești rezolvări în situații limită, în situații de criză. Unii nativi vor reevalua domeniul în care activează și vor simți nevoia de a face schimbări radicale, transformări majore.

Bani

Cu Soarele și Mercur în tranzit pe casa financiră nu ai de ce să-ți faci griji, ba mai mult vei avea parte de energie și foarte multe idei bune, sclipitoare despre cum să-ți rotunjești veniturile. Mulți nativi vor monetiza un talent personal sau cel puțin vor descoperi ceea ce le place să facă și vor observa că nu este deloc costisitor să-și atingă idealul.

Sănătate

Evită să pui la suflet tot ce se petrece în jurul tău și mai ales să somatizezi. Este o săptămână care te va copleși și ai face bine să acorzi timpul necesar odihnei. Nu ar strica câteva zile de comcediu pentru a-ți reîncărca bateriile.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Posibil ca în cuplu să apară tensiuni serioase în această săptămână, iar motivele pot fi legate de imposibilitatea de a te pune pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Unii nativi se vor certa din cauza prietenilor sau vor trebui să fie mediatori între persoana iubită și gașcă. Nu începe să arunci acuze și nu deveni excesiv de critic dacă partenerul tău vrea să facă altceva decât îți dorești tu.

Carieră

Ai parte de vești bune în sectorul profesional și mici șanse și oportunități de a te apropia cu pași siguri de atingerea unui ideal, a unui obiectiv le gat de carieră, poate chiar de ascensiunea profesională. Este o săptămână foarte bună pentru negocieri și dialoguri lămuritoare cu superiorii. Muncești cu drag, ai randament și multă putere să faci față provocărilor care apar.

Bani

Te poți preocupa cu mai multă îndârjire de situația unui bun material, poate de o moștenire, poate de obținerea unui credit. Poți face unele cheltuieli pe distracții, ieșiri cu prietenii, susținerea unei pasiuni.

Sănătate

Soarele se află deja în zodia ta, unde va sta toată luna, prin urmare te bucuri de energia lui și ai toate motivele să fii optimistă. Ești puternică, motivată și capabilă să duci la bun sfârșit tot ce-ți propui. Nu se întrăvăd probleme de sănătate, însă în weekend ai face bine să te odihnești mai mult pentru a nu forța nota.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta este destul de conflictuală și tensionată în sectorul de viață privat. Ceva te nemulțumește și va trebui să descoperi despre ce anume este vorba. Posibil să nu accepți impunerile familiei și implicarea acesteia în relația ta de cuplu, în căsnicie. Pe de o parte apar discuții în contradictoriu cu familia, iar pe de altă parte cu partenerul de viață. Ești la mijloc și va trebui să te rupi în două bucăți pentru a îndeplini cerințele și de o parte și de alta.

Carieră

Ești foarte determinată să faci o schimbare, să aduci îmbunătățiri în carieră, însă te temi de nou, te temi să iei o decizie radicală. Venus, guvernatoarea ta, se află în secorul profesional și este aspectată foarte bine de Neptun retrograd, însă acest aspect îți poate aduce și o ușoară confuzie, nesiguranță sau prea mare iluzionare și visare, deci ai grijă la deciziile pe care le iei.

Bani

Poți primi vești despre un credit, o moștenire, despre o situație financiară în care ești implicată alături de alții. Totodată, ai parte de niște idei foarte bune, chiar revoluționare despre cum să obții niște avantaje materiale. Reevaluează o investiție, plătește ceva restant.

Sănătate

Dacă întreaga săptămână ești vioaie și pusă pe rezolvat situații, te implici în multe activități și dai dovadă de perseverență, în weekend s-ar putea să-ți scadă nivelul de energie și să simți nevoia de odihnă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 august 2020

Dragoste

În dragoste este o perioadă foarte bună. Ai parte de romantism, sensibilitate, învingi orice obstacol și te apropii foarte mult la nivel spiritual de persoana iubită. Dacă ești singură, te poți îndrăgosti acum, dar vei căuta iubirea ideală, pură, romantică și poetică. Poți pleca într-o vacanță alături de partener.

Carieră

La locul de muncă se întrevăd tensiuni cu colegii și trebuie să ai mare grijă cum pui o problemă, cum deschizi un subiect. Tu-ți dorești să faci ceva și ceilalți te împiedică, îți pun obstacole, iar de aici poate lua naștere un adevărat conflict. În schimb, poți rezolva situații ce țin de acte, iar unii nativi se pot angaja acum.

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare, însă există o tendință spre cheltuieli nejustificate, mai ales legate de distracții și relaxare. Unii nativi dau dovadă de o prea mare generozitate față de partener.

Sănătate

S-ar putea să te lași bombardată de propriile tale gânduri, adică să devii un fel de propriul tău dușman. Ai puterea să le anihilezi sau să le transformi în gânduri constructive, trebuie doar să fii mai înțeleaptă și mai hotărâtă să faci asta. Mulți nativi vor fi determinați să rezolve o situație medicală în această perioadă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Ai nevoie de mai multă apreciere în cuplu și nu vei ezita să ceri asta de la partener. Fiind o perioadă destul de conflictuală în plan sentimental, ar fi bine să fii atentă cum pui problema. Este nevoie de mai multă maturitate, resonsabilitate și înțelepciune. Unii nativi își vor înfrâna foarte mult o pasiune. Se produc transformări interioare profunde în tine și nevoia de afecțiune, romantism, conectare spirituală crește, dar nu toți nativii vor ști săo satisfacă.

Carieră

Cu Soarele și Mercur în tranzit prin sectorul carierei este fără îndoială o perioadă foarte bună să te pui în valoare, să vii cu idei noi, revoluționare chiar, care să fie apreciate de superiori. Ești foarte deschisă către tot ce este nou și vrei să progresezi. Ai o viziune de ansamblu care te ajută foarte mult să faci un pas înainte.

Bani

Sectorul financiar devine o prioritate săptămâna aceasta și vei fi motivată să faci tot ce este necesar pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Poți primi un bonus, o primă. Totodată, nu este exclus să trebuiească să faci și unele plăți neplanificate, să fii tentată să cheltuiești mai mult pentru confortul tău.

Sănătate

Chiar dacă săptămâna începe cu un nivel mai scăzut de energie și cu o stare psihică mai proastă, ulterior îți vei reveni și vei reuși să te dedici activităților planificate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta îți aduce vești bune în dragoste, și la propriu și la figurat. Cineva îți poate face o declarație de dragoste neașteptată, îți poate recunoaște ceea ce simte pentru tine. Pe de altă parte, poți atinge un nivel de spiritualitate mare care să te ajute să-ți înțelegi mai bine nevoile sentimentale, dar și să-ți înțelegi partenerul. Comunicarea va fi un mare atu în dragoste acum. Profită să-ți consolidezi și maturizezi relația.

Carieră

Evită pe cât posibil să te așezi la masa negocierilor în primele două zile din această săptămână, cu precădere evită ziua de marți. În rest, dă dovadă de inițiativă și curaj pentru că ești susținută în comunicare. Este o perioadă bună pentru dezvoltare personală și profesională și nu ezita să te înscrii la cursuri și seminarii care să te ajute să-ți dezvolți abilitățile și orizonturile.

Bani

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru a pleca într-o călătorie, iar dacă nu este deja programată, atunci caută ofertele acum pentru că ai șanse să găsești reduceri extrem de bune și avantajoase. Susținere în dialoguri financiare și, de asemenea, în raționament. Investițiile pot da roade.

Sănătate

În prima parte a săptămânii te vei simți mai obosită, mai extenuată și te vei lăsa destul de ușor afectată de ce se petrece în jurul tău. Situația se va schimba radical de joi, când Luna îți va tranzita zodia și-ți va aduce o nouă stare de spirit și un nivel mare de energie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Ai parte de sprijinul familiei într-un context intim. Posibil ca unii nativi să fie ajutați în legătură cu căminul, cu locuința. În cuplu se reaprinde pasiunea și nativii care sunt singuri s-ar putea să fie surprinși de o persoană din trecut și să dea curs unei aventuri romantice.

Carieră

Muncești mult și din greu în această săptămână. Sarcinile ți se pare obositoare, responsabilitățile mult prea mari și va fi aproape imposibil să-ți găsești un echilibru între carieră și familie. Vai fi nevoie să faci o schimbare, simți asta, însă cu greu îți vei da seama care este direcția potrivită. Bani

Săptămâna aceasta poți obține un credit pentru locuință sau poți investi bani în reamenajarea casei. Nu te grăbi, însă, să investețti bani în contexte care promit prea mult cu prea puțin pentru că există risc de înșelătorie.

Sănătate

Nu va fi chiar cea mai bună perioadă din punct de vedere al sănătății. Ai tendința de a te lăsa acaparată de frământări, dialogurile interioare vor fi bulversante și va trebui să depui un mare efort pentru a nu somatiza.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 august 2020

Dragoste

Dragostea este un subiect fierbinte al acestei săptămâni și ai șansa să trăiești momente romantice alături de partener, să dai curs unor declarații de dragoste, mai ales că sensibilitatea va fi la cote înalte. Totuși, dacă vrei să începi o nouă poveste de iubire, ai grijă să nu te iluzionezi prea mult. Nu te grăbi și nici nu te lăsa „pescuită” ușor.

Carieră

În a doua parte a săptămânii te preocupi mai mult de imaginea ta profesională, de ascensiunea în carieră și ai șanse mari să dezvolți niște proiecte la care ai muncit. Poți întâlni persoane importante care să te ajute în atingerea obiectivelor.

Bani

Ai mai multă grijă la modul de administrare a finanțelor. Este un capitol care te poate frământa destul de mult, dar cu scop constructiv. Evită să dai bani cu împrumut și fii atentă pe cine ajuți, în ce acțiuni caritabile te implici.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate în această perioadă. Singura atenționare vine duminică, când s-ar putea să te simți mai obosită decât de obicei și să dormi mai mult.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”