Horoscopul zilei de 30 august 2020. „Taurii” încheie relații dezamăgitoare

Horoscopul zilei de 30 august 2020. „Taurii” încheie relații dezamăgitoare
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. Taurii primesc șanse sentimentale (FOTO: Pixabay)
Publicat: 29/08/2020, 18:34
Actualizat: 29/08/2020, 18:39

Horoscopul zilei de 30 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Este o zi destul de tensionată dat fiind că atât planeta Mercur, responsabilă cu comunicarea și raționamentul, cât și planeta Venus, responsabilă cu armonia și iubirea, se află în aspecte tensionate cu două planete retrograde, cu Neptun din zodia Pești, respectiv cu Pluton, din zodia Capricorn.

Aspctele zilei vorbesc despre conflicte în plan sentimental care aduc transformări interioare majore, despre gelozii și posesivități, posibile pierderi financiare, despărțiri nedorite, dureroase. De asemenea, raționamentul ne este mult afectat și neputem iluziona mai ușor, putem fi mințiți și dezamăgiți. Este o zi în care este de preferat să nu se ia decizii majore legate de iubire, relații și bani.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

În familie apar conflicte și tensiuni, se pot spune cuvinte dureroase, se pot afla secrete, iar nativii se pot izbi de autoritatea și impunerile părinților. Aspectul se poate petrece și în relațiile de lungă durată, în căsnicii, dat fiind că Venus le este guvernatoare a acestui sector de viață. Lupte pentru putere care aduc transformări interioare. Nevoia de punct și de la capăt.

Carieră

Este nevoie de multă atenție acordată imaginii profesionale. Mulți nativi trec printr-o perioadă de regenerare și reconstrucție a țelurilor și obiectivelor. Chiar dacă este zi liberă, dialogurile cu superiorii trebuie evitate. De asemenea și luni.

Bani

Venus este planeta care-ți guvernează și finanțele și este de preferat să-ți cumpătezi pornirea de a cheltui bani. Pprin aspectele pe care le face este posibil să ai parte de unele pierder financiare, materiale, dacă nu ești atentă.

Sănătate

Posibil să primești niște vești care să te indispună, să te pună pe gânduri. Dacă ai de luat o decizie legată de sănătate, ascultă-ți intuiția.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

O zi cu multe aspecte legate de sectorul sentimental. În primul rând, Venus este guvernatoarea ta, și prin aspectele pe care le face îți poate aduce transformări interioare puternice, chiar încheierea unei relații care te-a dezamăgit. Poate afli un secret despre partenerul de viață care te determină să închei relația. Apoi, pe casa iubirii, Mercur vine cu vești și informații care te pot dezamăgi sau, din contră, cu declarații de dragoste care te pot iluziona.

Carieră

Te axezi foarte mult pe studii ezoterice, pe cunoașterea zonei oculte sau spirituale a vieții și de aici vor veni transformările, dorința de a te regenera inclusiv profesional, mai ales dacă locul de muncă, profesia ta te domină și nu-ți aduce satisfacție. Se pot schimba idei și principii de viață, vise și idealuri.

Bani

Mercur îți guvernează sectorul financiar, așa că evită să iei astăzi decizii legate de finanțe pentru că pot fi ușor iluzioniste și poți pierde bani, poți face investiții proaste. Ascultă-ți intuiția și revizuiește-ți interesele.

Sănătate

Venus este responsabilă și de acest sector de viață și ar trebui să te folosești de acest aspect pentru a face schimbări în stilul de viață. Reconstruiește-te, regenereazp-te până nu vei fi forțată de evenimente exterioare.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Venus guvernează iubirea ta, deci astăzi poți fi martorul unor evenimente care aduc transformări interioare puternice. Posibil să treci prin momente de gelozie și posesivitate din partea partenerului și să nu accepți impunerile acestuia, situație care poate aduce încheieri definitive. În familie apar conflicte din cauza unor idealuri diferite, unor viziuni asupra vieții diferite.

Carieră

Ai mai multă grijă la imaginea ta și nu crede toate promisiunile care ți se fac, mai ales dacă sunt legate de o avansare în funcție. Reevaluează niște dialoguri avute, revizuiește niște contracte, niște țeluri și apsirații, pentru a nu fi dezamăgită ulterior. Lasă visarea deoparte!

Bani

Aspectele care se petrec pe casa financiară îți țer echilibru și cumpătare. Evită să te bucuri la de câștiguri rapide și ușoare. Poți trece prin transformări cauzate de o pierdere materială, deci ai mare grijă!

Sănătate

Venus este responsabilă de acest sector și ai ocazia să treci prin puternice transformări interioare cauzate de diferite evenimente. Regenerează-te și schimbă-ți radical stilul de viață. Renunță la ce este toxic, fals, nefolositor.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Venus este în semnul tău, iar Pluto îți guvernează iubirea, deci te poți aștepta la evenimente impactante în dragoste, care să-ți aducă transformări interioare. Posibil să te lovești de furia, autoritatea și gelozia partenerului de viață. Încearcă să abordezi un dialog practic și rațional și apelează la rugăciune și credință pentru a face față presiunilor și provocărilor.

Carieră

Parteneriatele profesionale pot ridica probleme. Vei accepta foarte greu autoritatea unui colaborator sau partener de afaceri și nu este exclus ca tensiunile acestor zile să încheie un capitol profesional.

Bani

Sectorul financiar nu este aspectat și nu-ți ridică prbleme astăzi. Recomandarea generală, oferită tuturor zodiilor, este cumpătarea, reevaluarea bugetului și evitarea acțiunilor riscante în această zonă.

Sănătate

Mercur este responsabil și cu starea ta de sănătate și s-ar putea ca astăzi să ai tendința să te autosabotezi și să somatizezi tot ce trăiești. Totul poate fi doar în capul tău, deci nu te panica!

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ai parte de o zi calmă în dragoste, în care reușești prin comunicare să te apropii de partener, să trăiești clipe relaxante, momente care să-ți aducă bucurie. Pasiunea este mare. Singura problemă poate apărea în cazul nativilor care au relații ascunse, aventuri, pentru că se pot afla secrete sau pot apărea conflicte din cauza faptului că nu se simt valorificați și apreciați. Cei singuri ar trebui să evite să se lase conduși într-o aventură intimă.

Carieră

La nivel psihic poți trece printr-o etapă de dezechilibru din cauza faptului că nu ești convinsă că ceea ce lucrezi este ceea ce-ți dorești. Poți reanaliza locul de muncă și poți începe să faci transformările necesare.

Bani

Mercur se află pe casa financiară, deci mare atenție la raționamentul tău vizavi de această zonă. Poți fi confuză, te poți iluziona la câștiguri rapide și poți face negocieri proaste. Evită cheltuielile și investițiile, tranzacțiile financiare și nu crede tot ce auzi, deci nu da bani cu împrumut.

Sănătate

Îți faci prea multe griji și ai prea multe temeri legate de acest sector, unele nefondate, altele în schimb cu puternic impact interior. Caută să vindeci ceea ce știi că trebuie vindecat. Ai o mare putere de regenerare, trebuie dpar să o folosești!

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Neptun se află în sectorul relațiilor, iar Neptun în zodia ta, deci va trebui să fii foarte atentă la cum comunici cu partenerul de viață pentru că poți fi conflictuală, poți fi mințită și dezamăgită. Dacă ești singură evită să intri într-o relație pentru că iluzia adusă de posibilul partener este mare. În plus, cuplul Venus-Pluton poate aduce transformări sentimentale majore, dar și pasiune și dorință. Nu te aventura, nu le duce în intimitate dacă nu ai un partener stabil!

Carieră

Tensiunile lui Mercur cu Pluton se resimt în zona parteneriatelor profesionale și este de preferat ca și azi și mâine să eviți negocierile sau să fii foarte atentă și să nu te lași păcălită, să nu te iluzionezi fără a avea o bază reală.

Bani

Venus îți guvernează banii, Pluton negocierile, deci din nou se formează un aspect care cere atenție la zona financiară, menținerea echilibrului și evitarea speculațiilor financiare. Nu crede tot ceea ce ți se promite și nu da bani cu împrumut!

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, ai energie și nu ai de ce să-ți faci probleme la acest capitol!

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Posibil să ai parte de unele conflicte și tensiuni în familie. Te impui sau cineva îți impune punctul de vedere. Poate fi vorba și de o autoritate pe care o reverși asupra celorlalți și te va deranja foarte tare când familia va răspunde cu aceeași monedă.

Carieră

Azi și mâine trebuie să ai mare grijă la conflictele cu superiorii. Păstrează-ți calmul și echilibrul. Atenție la reputație, la imagine, la funcția pe care o deții, mai ales dacă este vorba de o funcție de conducere. Posibil ca cineva să-ți urmărească poziția.

Bani

Venus îți este guvernatoare, iar Pluton este responsabil cu sectorul financiar, deci evită pe cât posibil să scapi frâiele din mâini la acest capitol. Poți avea parte de pierderi financiare și evenimente care să te copleșească. Cel mai bine este să faci reevaluări și revizuiri ale modului în care își câștigi banii și te raportezi la finanțe.

Sănătate

Îți trec foarte multe gânduri prin cap, unele te iluzionează, altele te sperie. Încearcă să fii cât mai rațională în privința unei probleme de sănătate și să nu o amâni. Nu te lua după orice remediu naturist pe care-l afli!

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Pluton este guvernatorul tău, iar Venus al partenerului, deci este foarte probabil să apară tensiuni în cuplu. În plus, Neptun din casa iubirii îți poate aduce o viziune deformată a realității sentimentale, iar dacă te impui prea mult s-ar putea să ajungi la conflicte greu de gestionat. Este un capitol care cere o schimbare de viziune., integrarea unor noi mentalități în viața ta.

Carieră

Este o zi bună să-ți lași mintea să zburde în voie și să fugă departe de gândurile profesionale. Detașează-te de muncă și concentrează-te pe propria ta persoană.

Bani

Mercur îți guvernează sectorul financiar și-ți poate aduce discuții în contradictoriu în cuplu sau te poate îndemna la iluzonare și astfel să scoți din buzunar mai mulți bani decât trebuie, mai ales pentru copii sau pentru activități distractive.

Sănătate

Dacă te confrunți cu o problemă de sănătate, ține cont că Venus îți cere să o rezolvi, să o vindeci și să reașterni echilibrul în mintea ta, să te armonizezi cu tine.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Pot apărea neînțelegeri în familie, poți primi reproșuri de la cei dragi sau pur și simplu viziunea ta despre familie este greu de înțeles de ceilalți. Posibil să afli unele informații, vești și secrete care să te pună pe gânduri.

Carieră

Îți faci prea multe gânduri cu privire la carieră, la ascensiunea ta profesională, la o funcție pe care o deții sau o aștepți. Atenție că ai o mare tendință de a te iluziona și a-ți face vise, chiar irealizabile. Niște vorbe îți pot afecta imaginea, reputația.

Bani

Cu Pluton pe casa financiară s-ar putea să traversezi niște evenimente transformatoare legate de bani. Evită împrumuturile și preocupă-te mai mult de reevaluarea și reorganizarea acestui sector.

Sănătate

Atât Venus, cât și Pluto, sunt planete responsabile cu sănătatea ta, deci este fără îndoială un domeniu căruia trebuie să-i acorzi mai multă importanță. Dacă vrei să te vindeci de o afecțiune va trebui să te responsabilizezi mai mult sau vei fi forțată de un context.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Venus îți guvernează iubirea și în acest moment se află pe casa relațiilor, iar Pluton se află în semnul tău. Este fără îndoială un sector de viață care are nevoie de transformări. Va fi vorba, pentru unii nativi, de tensiuni care aduc un context de „punct și de la capăt”, în timp ce pentru alții, care au știut să-ți gestioneze autoritatea vizavi de partener, va fi vorba de multă pasiune, înflăcărare.

Carieră

Venus este responsabilă și cu sectorul carierei, ia Mercur cu cel al muncii, ceea ce poate traduce o perioadă tensionată profesional. Schimbă-ți modul de raportare la acest sector, evită imounerea autorității și abuzul de putere. Posibile tensiuni cu colegii și superiorii din cauza viziunilor diferite.

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare, iar nativii care au de negociat contracte sunt sfătuiți să nu se lase influențați de ceea ce zic ceilalți, să nu se iluzioneze și să nu creadă tot ce li se spune și promite.

Sănătate

Mercur este guvernator al sănătății și îți poate aduce vești despre starea de sănătate a cuiva drag. Posibil să ai parte de discuții în acest sens sau chiar să fie vorba de propriile tale planuri cu privire la schimbarea stilului de viață. Ești cuprinsă de un soi de iluzie, de dorință de responsabilizare.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

În cuplu pot să apară conflicte serioase care pleacă de la bani, de la cheltuieli nejustificate. Unii nativi pot afla despre o pierdere a partenerului. Posibil ca acesta să piardă o sursă de venit sau să piardă bani pe jocuri de noroc, să cheltuie prea mult pe distracții.

Carieră

Venus se află pe casa muncii, iar Pluton este guvernator al carierei. S-ar putea ca această perioadă să fie foarte intens resimțită în plan profesional. Nativii să fie suprasolicitați la locul de muncă, să primească sarcini și responsabilități greu de gestionat, iar toate acestea pot aduce transformări, chiar dorința de schimbare a jobului.

Bani

Cu Neptun retrograd pe casa banilor poți avea tendința să cheltui foarte mult, să faci investiții proaste, să te lași furată de iluzii și visare. Evită să faci credite, împrumuturi, tranzacții și evită speculațiile financiare.

Sănătate

Te temi pentru o problemă de sănătate, fie a ta, fie a cuiva din familie. Nu ezita și investighează în amănunt pentru că ai șanse mari de vindecare și regenerare. Moment bun pentru a-ți face o asigurare de sănătate, în cazul în care te-ai gândit la acest aspect.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Neptun, guvernatorul tău, se află în zodia ta și cum spuneam este prost aspectat de Mercur, poziționat în sectorul relațiilor. Ești confuză cu privire la partenerul de viață, nu știi ce să faci și ce decizie să iei în privința unei relații. Pot apărea conflicte greu de gestionat în cuplu, partenerul îți poate face reproșuri, poate spune lucrurilor pe nume și te poate dezamăgi. Intuiția îți poate juca feste. Cei singuri pot avea o imaginație bogată și există o mare tendință de a se iluziona cu privire la  o posibilă viitoare relație.

Carieră

Momentan nu ești interesată de carieră, de ascensiune profesională și funcții. Este un sector care este foarte tensionat și care îți aduce multe provocări, dar azi te detașezi de ele.

Bani

Venus este guvernatoare a sectorului financiar și aspectele pe care le formează te îndeamnă la transformări profunde legate de modul în care-ți administrezi finanțele, de modul în care câștigi banii. Atenție mărită pentru că poți pierde bani. Evită cumpărăturile pentru casă, tranzacțiile financiare, creditele și împrumuturile. Posibile tensiuni din cauza unui bun de patrimoniu, mai ales în cazul nativilor care se află într-un litigiu, partaj sau care luptă pentru o moștenire.

Sănătate

Dincolo de conflictele interioare, de frământările afective, nu se întrevăd probleme de sănătate majore, însă ai grijă că le poți somatiza pe acestea.

Horoscop săptâmânal, 31 august – 6 septembrie 2020. „Peștii” au parte de revelații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna aceasta se va forma fenomenul de Lună Plină în zodia Pești, chiar pe data de 2 septembrie, aspect care va aduce momente de conștientizare și ocazia de a ne bucura (sau nu) de recolta noastră.

Putem culege roadele unor implicări, putem definitiva proiecte mai vechi și putem elimina din viața noastră ceea ce este toxic.

Săptămâna 31 august – 6 septembrie 2020 se remarcă prin ingresul lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Balanță, aspect care se petrece pe data de 5 septembrie și care aduce cu sine o mai bună relaționare cu cei din jur.

Totodată, în ultima zi a perioadei analizate, Venus, planeta iubirii, va părăsi zodia Rac pentru a intra în Leu, aspect care ne va stimula să ne exprimăm sentimentele într-un mod mult mai dramatic, mai teatral.

GÂNDURI BUNE. Nicu Alifantis, invitatul Cristinei Stănciulescu: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu, când mă trezesc dimineața, că am mai prins o zi”

Nicu Alifantis este invitatul Cristinei Stănciulescu la GÂNDURI BUNE. În a opta parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul YouTube al GÂNDUL), cântărețul vorbește despre viitor, trecerea timpului și dragostea sa pentru muzica destinată celor mici. Mai mult, artistul mărturisește că le cântă de multe ori nepoților săi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...