Horoscop săptâmânal, 31 august – 6 septembrie 2020. „Peștii” au parte de revelații

Horoscop săptâmânal, 31 august - 6 septembrie 2020. „Peștii” au parte de revelații
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 28/08/2020, 15:45
Actualizat: 28/08/2020, 15:49

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna aceasta se va forma fenomenul de Lună Plină în zodia Pești, chiar pe data de 2 septembrie, aspect care va aduce momente de conștientizare și ocazia de a ne bucura (sau nu) de recolta noastră.

Putem culege roadele unor implicări, putem definitiva proiecte mai vechi și putem elimina din viața noastră ceea ce este toxic.

Săptămâna 31 august – 6 septembrie 2020 se remarcă prin ingresul lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Balanță, aspect care se petrece pe data de 5 septembrie și care aduce cu sine o mai bună relaționare cu cei din jur.

Totodată, în ultima zi a perioadei analizate, Venus, planeta iubirii, va părăsi zodia Rac pentru a intra în Leu, aspect care ne va stimula să ne exprimăm sentimentele într-un mod mult mai dramatic, mai teatral.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Mercur, planeta comunicării, va intra săptămâna aceasta în zodia Balanță și-ți va stimula puternic apetitul de interacțiune socială, îți va susține comunicarea cu persoana iubită și te va face destul de declarativă cu sentimentele tale. Relația cu copiii se va îmbunătăți și te vei preocupa mai mult de educația acestora, te vei apropia de aceștia pentru a-i înțelege mai bine.

Carieră

Reușești să rezolvi tensiunea apărută în viața ta din pricina incapacității de a găsi echilibru între familie și profesie. Săptămâna aceasta vei fi mânată să iei o decizie, să faci un pas care va aduce acea liniște și armonie pe care o cauți și o aștepți. Comunicarea cu superiorii se îmbunătățește și ai șansa de a-ți atinge niște obiective, scopuri, ai ocazia de a face un pas major în carieră, în ascensiunea profesională.

Bani

O săptămână foarte bună pentru negocieri, discuții pe teme financiare, chiar și salariale. Poți să-ți ceri drepturile bănești în acord cu munca depusă fără să ai temeri.

Sănătate

Luna Plină care formează în zodia Pești s-ar putea să-ți aducă o mai mare predispoziție către visare, melancolie, o stare de interiorizare și meditație și te-ai putea folosi de acest context pentru a-ți analiza trecutul, cel puțin acțiunile din ultimul timp, astfel încât să te repui pe direcția înainte în urma conștientizărilor avute.

Horoscop săptămânal Taur: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Ești mult mai atentă la prietenii tăi, la viața ta socială și aici ai ocazia de a aduce îmbunătățiri, ocazia de a petrece mai mult timp cu cei dragi. Comunicarea în cuplu este bună și ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu persoana iubită, mai ales în primele zile ale acestei săptămâni, când empatizați foarte mult la nivel de principii și idealuri de viitor. Poate chiar planificați o vacanță împreună.

Carieră

Luna Plină va aduce ocazia de a analiza și conștientiza care sunt planurile tale de viitor, cu ce proiecte vrei să mergi mai departe și pe care-ți dorești să le închei. Un proiect de grup ar putea ajunge la final și ai putea culege roadele.

Bani

Când Mercur va intra în Balanță, vei avea șansa unei negocieri destul de profitabile privind salarizarea sau un comision obținut în urma muncii depuse.

Sănătate

Tot acest tranzit mercurian te va responsabiliza foarte mult cu privire la stilul de viață și vei simți nevoia să aduci îmbunătățiri, să-ți respecți mai mult timpul liber, dar și să te responsabilizezi vizavi de sarcinile zilnice și profesionale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

În prima paret a săptămânii s-ar putea să primești reproșuri din partea familiei, din partea celor dragi pentru că nu le acorzi suficient timp. Ulterior, odată ce Mercur va intra în zodia Balanță, iar ție îți va activa sectorul iubirii, te poți aștepta la o foarte bună înțelegere cu persoana iubită, la o mare dispoziție de a-ți manifesta sentimentele, inclusiv vizavi de copii.

Carieră

Luna Plină din zodia Pești te va face să conștientizezi foarte mult niște aspecte legate de carieră și ascensiunea ta profesională. Posibil ca unii nativi să încheie o etapă și să treacă mai departe, în timp ce alții să culeagă niște roade care să le aducă chiar ascensiune. Oricum, va fi un sector de viață trăit cu destul de multă intensitate, iar unii nativi pot simți totul ca o presiune și pot fi stimulați să facă pași către atingerea propriilor lor obiective și aspirații.

Bani

Dacă știi să pui problema, poți obține niște avantaje materiale pe termen lung. Prima parte a săptămânii poate aduce negocieri legate de un bun de patrimoniu, discuții despre o moștenire, o investiție.

Sănătate

Este o săptămână foarte bună din punct de vedere al sănătății, cu atât mai mult cu cât Mercur, guvernatorul tău, se află în aspecte armonioase cu restul planetelor. Poți face replanificări, reorganizări ale stilului de viață, poți ieși mai mult în oraș, te poți distra și relaxa mai mult, inclusiv dedica unor pasiuni și hobby-uri.

Horoscop săptămânal Rac: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un mare atu al acestei perioade, iar odată ce Mercur va activa zodia Balanță, ție îți va aduce o mai mare deschidere către familie, către părinți. Puteți discuta orice și oricât, că nu vă veți plictisi. De asemenea, se pot rezolva probleme ce țin de locuință. În cuplu, situația poate fi mai tensionată și va trebui să te folosești de dialog calm, să fii mai înțelegătoare și vei reuși să restabilești armonia. Este ultima săptămână în care Venus, planeta iubirii, se mai află în zodia ta, deci profită pentru a reechilibra relațiile cu partenerul de viață. Vor fi și nativi care vor încheia căsătorii sau relații de lungă durată în care s-a umplut paharul.

Carieră

Este nevoie de mai mult curaj dacă vrei să faci o schimbare în carieră. Tensiunile din ultimul timp s-ar putea să te fi obosit, dar să te fi și responsabilizat să-ți dai seama că e nevoie de acțiune. Nu te grăbi, însă, să faci schimbări dacă nu ai ceva mai bun pregătit. Posibil ca unii nativi să aibă parte de noi colaborări și parteneriate. De asemenea, negocierea poate fi un atu. .

Bani

Banii pot veni întocmai din colaborări, asocieri, activități de comerț. Prietenii te pot ajuta dacă ai nevoie de un împrumut, un girant pentru un credit.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă vei avea parte de evenimente și situații care-ți vor aduce conștientizări legate de sistemul de credințe și principii. La acest capitol vei putea face schimbări.

Horoscop săptămânal Leu: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Poți manifesta niște sentimente de gelozie și posesivitate în prima parte a săptămânii, însă odată ce Mercur va activa zodia Balanță îți va îmbunătăți remarcabil capacitatea de comunicare cu cei din jur și puteți ajunge la înțelegeri inclusiv în cuplu.

Carieră

Muncești cu drag și spor, ești eficientă, dai randament, comunici impecabil cu colegii, în ședințe și negocieri, și cât de curând te poți aștepta la primirea laudelor și aprecierilor de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat valoroasă.

Bani

Luna Plină din zodia Pești îți poate evidenția niște probleme de natură financiară, însă mai degrabă este vorba de investiții făcute pentru alții sau probleme care apar din cauza partenerului, unui credit. În prima parte a săptămânii, unii nativi au șansa de a negocia avantajos un salariu, comision, o sumă de bani primită în urma unei munci depuse.

Sănătate

Ai face bine să nu mai amâni tratarea unei afecțiuni care te-a sâcâit în ultimul timp. A fost o perioadă foarte stresantă pentru tine, foarte greu de controlat, însă dacă nu vei trata acum ce este de tratat, s-ar putea să fii forțată apoi de un context al sorții.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

În prima parte a săptămânii situația poate fi mai tensionată în cuplu, în sensul că vei avea parte de unele momente de conștientizare care te vor face să vezi altfel situația și să reacționezi. Abordează un dialog calm și înțelept pentru a rezolva situația. Cei singuri vor fi mult mai dornici să aibă un partener și pot flirta cu mai mult chef, cu mai multă ușurință și dezinvoltură.

Carieră

Unele proiecte, pentru a funcționa, au nevoie de investiții, fie financiare, fie de timp, atenție, implicare mai multă. Unii nativi își pot face planuri de viitor legate de materializarea unei pasiuni, de ducerea acesteia către zona de profesie.

Bani

Din a doua parte a săptămânii, Mercur va intra în zodia Balanță și-ți va activa întocmai sectorul financiar, prin urmare poți avea parte de negocieri avantajoase în zona profesională și chiar poți obține o mărire de salariu, un comision mai mare.

Sănătate

Vei resimți efectele Lunii Pline, dat fiind că se petrece prin opoziție cu Soarele, aflat în zodia ta, ca pe o tensiune, ca pe o presiune la nivel interior și s-ar putea să fii mai obosită ca de obicei, însă nu te speria că nu este vorba de probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Vei lua atitudine în cuplu, în căsnicie și vei dori să găsești cea mai bună cale de mijloc pentru a restabili armonia. În plus, vei dori să-i împaci pe toți, mai ales cerințele familiei vizavi de profesie sau partener. Mercur va intra în zodia ta și te va susține foarte mult în comunicarea cu cei din jur.

Carieră

La locul de muncă poți avea parte de tensiuni, neplăceri, nemulțumiri și mult stres, multe activități solicitante și responsabilități care te acaparează. Este ultima săptămână în care Venus, Micul Benefic al astrologiei, mai tranzitează casa carierei, așa că folosește-te de acest aspect pentru a-ți pune ordine în perspective, în obiective și mai ales în legătură cu drumul pe care vrei să-l parcurgi pentru afirmare profesională.

Bani

Sunt foarte bine susținuți în acțiuni nativii care au afaceri personale, afaceri de familie. Pot lega noi parteneriate și colaborări.

Sănătate

Luna Plină din zodia Pești se formează chiar în sectorul sănătății, prin urmare îți cere mai multă atenție vizavi de acest sector de viață. Este momentul să conștientizezi care sunt schimbările pe care trebuie să le faci pentru a avea un tonus mai bun.

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Luna Plină din zodia Pești se petrece pe casa iubirii și pentru tine ar putea aduce momente de conștientizare remarcabile în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Posibil să aduci unele schimbări în viața de cuplu, să petreci mai mult timp cu copiii, să te ocupi mai mult de nevoile acestora.

Carieră

Ai șanse foarte mari să pui în practică niște planuri și proiecte de viitor, să te asociezi cu persoane importante și să negociezi aspecte legate de demararea unui proiect comun. La locul de muncă iei atitudine și spui lucrurilor pe nume astfel încât contribuția ta să aducă mai multă eficiență și randament în desfășurarea sarcinilor zilnice.

Bani

Banii ar putea veni în urma unor negocieri sau, dacă lucrezi în zona de comerț, transport, ai putea avea parte de o discuție despre comisionul încasat. Poți depune actele pentru un credit sau documentele într-un proces.

Sănătate

Este o perioadă foarte bună pentru a aduce îmbunătățiri stilului de viață, pentru a-și schimba atitudinea față de anumite obiceiuri, pentru a-ți pune în practică niște principii de viață mult mai sănătoase. Unii nativi pot planifica un set de analize și investigații pentru siguranța lor psihică.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Luna Plină din zodia Pești aduce tensiuni în relațiile cu membrii familiei, dar și momente de conștientizare în care-ți dai seama că este nevoie de o schimbare de atitudine, de un mai mare interes acordat nevoilor celor dragi. Din a doua parte a săptămânii vei fi mai comunicativă și dornică de interacțiune cu ceilalți,a stfel că viața socială va reînvia.

Carieră

În primele zile din săptămână poți lămuri niște aspecte profesionale sau poți avea discuții importante și productive cu superiorii. Posibil să nu te concentrezi prea bine pe sarcinile de muncă în preajma fenomenului de Lună Plină.

Bani

Banii pot veni fie în urma unei ascensiuni profesionale, în urma unei investiri într-o funcție, fie în urma semnării unui proiect avantajos. Unii nativi pot decide să finanțeze o pasiune pe care o au, să investească într-un hobby.

Sănătate

Posibil să treci prin frământări și tensiuni interioare cauzate de faptul că nu simți apreciată, valorificată. În weekend evită excesele de orice fel, în special cele alimentare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Luna Plină din zodia Pești va aduce tensiuni legate de comunicare, iar acest aspect va avea repercusiuni asupra dialogului cu toți cei din jur, deci evită să dai curs discuțiilor în contradictoriu. Este ultima săptămână când Venus, palneta iubirii, tranzitează sectorul relațiilor de lungă durată și al căsniciei din astrograma ta solară, așa că profită să reașterni echilibrul și armonia în acest sector de viață. Dă dovadă de maturitate și responsabilitate față de viața în doi.

Carieră

Mercur va intra în zodia Balanță, iar ție îți va aduce o mult mai bună comunicare cu superiorii și chiar ocazia de a negocia o funcție, de a discuta pe teme aspirațiilor tale profesionale. Ține cont, însă, că săptămâna începe cu tensiuni în dialog și nu ești susținută în comunicare și negocieri, deci nu forța nota pentru că rezultatele s-ar putea să nu fie cele așteptate.

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare, iar mulți nativi vor fi martorii unor câștiguri neașteptate, venite sub formă de noroc sau cadou.

Sănătate

Nu ai parte de probleme de sănătate, iar dacă reușești să eviți stresul și să te concentrezi pe dezvoltarea personală, pe zona de spiritualitate și cunoaștere elevată, poți avea chiar revelații, poți primi mesaje de la Divinitate.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Este o săptămână în care ai parte de un dialog constructiv cu persoana iubită și poți aduce multe îmbunătățiri cuplului prin comunicare și prin abordarea zonei de principii, de mentalități comune. Poate faceți o excursie, o călătorie împreună și vă cunoașteți mai bine.

Carieră

La locul de muncă poate fi vorba de mult stres și multă muncă, multe sarcini și responsabilități acaparante, așa că va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare și conștiinciozitate.

Bani

Luna Plină din zodia Pești se formează întocmai în sectorul banilor din astrograma ta solară, așa că trebuei să ai mare grijă la cheltuieli și la modul în care-ți administrezi fianțele. Este momentul unor conștientizări financiare și nu este exclus ca o sursă de venit să se încheie sau să culegi roadele unui proiect.

Sănătate

Este nevoie de mai multă responsabilizare vizavi de sectorul sănătății. Va fi ultima săptămână în care Venus, Micul Benefic al astrologiei, îți tranzitează această zonă, așa că profită să reașterni armonia și echilibrul în viața ta.

Horoscop săptămânal Pești: 31 august – 6 septembrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită este foarte bună în prima parte a săptămânii, asta dacă reușești să depășești niște obstacole și limitări emoțional-sentimentale pe care le-ai testat și chiar amplificat în ultima perioadă. Finele săptămânii te fac mult mai sociabilă și mai dornică să petreci timpul cu prietenii.

Carieră

Profită de primele zile ale săptămânii pentru a negocia un proiect profesional, un parteneriat, o colaborare. Relațiile de afaceri sunt bine aspectate, însă profită mai mult de intuiția ta în dsfășurarea constructivă a dialogului cu cei din jur.

Bani

Ai mari șanse să investești bani în proiectele tale de suflet sau să monetizezi un talent, o pasiune pe care o ai sau să te asociezi cu niște prieteni. Totuși, evită să fii cu prea mare dare de mână în această perioadă.

Sănătate

Luna Plină se formează chiar în zodia ta și vei avea parte de o perioadă mai intensă în plan emoțional, chiar și sentimental. Poți avea momente de conștientizare puternice, chiar momente revelatorii vizabi de viața ta personală. Ai mare grijă cum îți canalizezi energia acum pentru a nu te epuiza. Posibil ca în primele zile să simți nevoia să te odihnești mai mult, așa că nu ezita să o faci.

Horoscopul zilei de 28 august 2020. „Peștii” sunt romantici și poetici

Horoscopul zilei de 28 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, aflată în tranzit prin sensibila zodie Rac face un aspect benefic cu planeta imaginației și a viselor, Neptun, aflat, însă, în retrogradare în zodia Pești.

Aspectul ne aduce o mare doză de romantism, sensibilitate, creativitate, optimism și sporește imaginația, dar și iluzionarea, deci vom putea da frâu liber sentimentelor cu mai mare ușurință, dar va trebui să rămânem li ancorați în realitate.

Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Berbecii luptă pentru afirmare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 august 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna aceasta se va dovedi foarte intensă pentru toate semneze zodiacale, dat fiind că planete personale, ca Venus, care reprezintă iubirea și armonia, Mercur, care reprezintă comunicarea și intelectul, și Marte, care reprezintă energia și acțiunea, vor face foarte multe aspecte cu restul astrelor de pe cer.

Săptămâna 24 – 30 august 2020 se remarcă prin trăiri intense, sentimente profunde, dorințe puternice care se cer materializate, tensiuni cu autoritatea pentru mai multă independență. Totodată, vom avea idei bune, sclipitoare, ingenioase, raționamentul se va limpezi și ne va susține în punerea în practică a unor idei îndrăznețe, revoluționare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...