ÎNGROZITOR. O minoră de 15 ani trăiește un coșmar! Timp de doi a fost abuzată sexuală de propriul tată iar adevărul s-a aflat abia acum

Publicat: 22 05. 2020, 10:59
Sursa FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ

O adolescentă în vârstă de 15 trăiește un coșmar îngrozitor din cauza abuzurilor la care a fost supusă de propriul tată timp de doi ani de zile.

Abuzurile cumplite au început în urmă cu doi ani, când minora avea doar 13 ani, iar bărbatul a început să o amenințe că o va ucide pe ea și pe mama ei și că el se va sinucide. Mai mult, bărbatul de 43 de ani, din Bârlad, a început să o violeze pe minoră încă de când avea 13 ani. Adolescenta a ținut ascuns acest lucru de mama ei și de restul lumii ca să nu fie ucisă.

Comportamentul îngrozitor la care a fost supusă minora

Mama fetei a sesizat comportamentul bărbatului abia în luna mai iar pe datad e 19 a sesizat Poliția.

Minora este în prezent consiliată de specialiștii de la Protecția Copilului, potrivit vremeanoua.ro.

„Am fost sunați la 112 pe 19 mai iar un membru al familiei ne-a precizat că minora de 15 ani este violată. Polițiștii au identificat si un posibil autor, care a fost retinut pentru 24 de ore, pe data de 20 mai, iar pe 21 mai a fost prezentat la Parchetul Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea și a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, suspectul fiind introdus în arest”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În cursul zilei de 21 mai, un alt abuz a șocat întreaga țară – O femeie de 29 de ani şi-a abuzat fiul de doar șase ani luni întregi. Femeia l-a luat de la bunicii din România şi l-a dus în Italia, iar concubinul acesteia îl obliga „să se uite printr-o gaură de zid la mama lui în timp ce făcea sex cu clienții”. Atunci când copilul refuza să participe la scenele erotice era maltratat și i se arunca restul de mâncare de pe jos.

În cele din urmă, o vecină a sesizat că în casa românilor se întâmplă lucruri anormale şi a anunţat imediat carabinierii.