Întâmplare incredibilă în Moldova. Prietenul ei a așteptat-o timp de 2 ore în stația de autobuz. Ce a urmat este cu adevărat înfiorător

Publicat: 30 04. 2013, 19:41
Actualizat: 22 10. 2014, 17:31

Fata de 16 ani din Botoșani incendiată de fostul prieten a trecut printr-un adevărat chin după ce s-a despărțit de iubit. Autoritățile spun că ucigașul plănuise totul dinainte, scrie stirileprotv.ro.

Înaintea atacului de luni, când fata fost înjunghiată și incendiată, tânărul avusese un plan diabolic. O sechestrase în urmă o săptămănă, numai că poliția nu a aflat despre acest episod ca să poată lua măsuri.

Semne că viața fetei e în pericol au apărut chiar din momentul în care ea i-a spus că nu mai vrea să continue relația. Atunci, a răpit-o de la discotecă și a dus-o în locuința lui, unde a ținut-o sechestrată până a doua zi dimineață. Părinții adolescentei au venit și și-au luat fata acasă, dar nu au făcut plângere la Poliție împotriva bărbatului, pentru ca el și-a cerut scuze de la ei pentru întâmplare.

După atacul de luni, suspectul va fi supus unei examinari psihiatrice.  El a mai fost cercetat până acum pentru niște furturi, dar a fost găsit nevinovat.

Filmul evenimentelor

Tragedia s-a întâmplat în stația de autobuz unde fata cobora de obicei când venea de la școală. Martorii oculari spun că bărbatul a așteptat-o mai mult de două ore pe copilă.

Tânăra îl părăsisese în urma cu o săptămână, însă el a tot încercat să se împace cu ea. N-a avut nicio șansă. Așa ca, orbit de furie, și-a pus în gând s-o omoare.

Când a coborât din autobuz, a înjunghiat-o și a încendiat-o. La audieri, a recunoscut că a premeditat totul. Doi polițiști de frontieră, care își făceau rondul în zonă, au zărit-o într-un final pe tânără și au sărit să stingă flacările. Unul dintre agenți a fugit după agresor și a reușit să-l prindă.

Tânăra a fost dusă la spitalul din Dorohoi, însă medicii n-au mai avut ce face. Suspectul a fost acuzat de omor deosebit de grav și riscă închisoarea pe viață.

 

MESAJE DE PAȘTE. Câteva exemple de urări de Paște care pot fi folosite pentru SMS-uri

Ciorbă de miel, drob de miel, friptură de miel – câți miei se vor vinde în România în această săptămână. HARTA PREȚURILOR pentru masa de Paște

REȚETE DE PAȘTE. Trei modalități simple de a găti DROBUL DE MIEL și de pui

REȚETĂ DE PAȘTE: Trei modalități simple de a găti ciorba de miel

REȚETE DE PAȘTE 2013. Ce dulciuri să pregătești de PAȘTE: fursecuri cu ciocolată, colac împletit și prăjitură de PAȘTE 2013