Ipoteză înspăimântătoare în cazul fetei ucise și incendiate pe câmp. Crima seamănă perfect cu un sacrificiu adus zeului Moloh, în noaptea de Halloween! (EXCLUSIV)

Ipoteză înspăimântătoare în cazul fetei ucise și incendiate pe câmp. Crima seamănă perfect cu un sacrificiu adus zeului Moloh, în noaptea de Halloween! (EXCLUSIV)
Criminaliștii au căutat probe în locul în care a ars trupul femeii ucise/Sursa/MEDIAFAX FOTO
Publicat: 06/11/2020, 17:48
Actualizat: 06/11/2020, 18:04

Femeia ucisă și arsă într-un geamantan, pe un câmp din județul Giurgiu, a fost omorâtă chiar în noaptea de Haloween, o sărbătoare de origine celtică în timpul căreia, acum mai bine de 2000 de ani, aveau loc sacrificii umane, prin ardere, în cinstea sângerosului zeu Moloh.

Pe parcursul anchetei legate de moartea femeii băgate într-un troller și incendiate pe un câmp situat între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, autoritățile au luat în calcul inclusiv un ritual de natură satanică, în condițiile în care incidentul a avut loc chiar în noaptea în care unele popoare sărbătoresc Halloweenul.

Chiar dacă pentru cei mai mulți dintre oameni această sărbătoare a morților este un motiv de distracție, importat inițial din Irlanda și mai apoi din SUA, Halloween-ul are, pentru unele persoane, o altă conotație. În realitate, acum mai bine de 2000 de ani, celții aduceau jertfe unui zeu sângeros, numit Moloh.

Pentru a fi îmbunat, acesta primea jertfe umane care erau incinerate. Astfel, existau părinți care, pentru a le fi iertate păcate, își ardeau copiii pe altarul acestui zeu al morților.

Sataniștii din Giurgiu au torturat o fată, anul trecut, tot de Halloween

Un atac al sataniștilor a avut loc, în noaptea de Halloween chiar anul trecut și tot la Giurgiu. A fost vorba despre un grup de tineri care au amenajat un altar închinat lui Satan, pe care au violat o copilă în vârstă de 16 ani.

În timp ce privește crima de la sfârșitul săptămânii trecute, un șofer de tir anunța, în jurul orei 22.30, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a descoperit un cadavru incendiat. De fapt, omul a spus că observase focul de la volan și oprise ca să stingă flacăra. Atunci, a constatat că, de fapt, era vorba despre un trup de om.

Criminaliștii au reușit, în cele din urmă, să reconstituie chipul femeii moarte și să stabilească exact semnalmentele complete ale acesteia. Astfel, victima avea între 20 și 30 de ani, măsura 1,60 – 1,65 metri și avea o constituție atletică. Femeia avea părul șaten, drept, de lungime mijlocie, avea urechile mici și depărtate, iar dinții erau în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția dintelul incisiv mic dreapta sus, care lipsește.

În plus, victima avea sânii mici în comparație cu volumul corpului, iar la picior purta 35-36. Conform anchetatorilor, dentiția sănătoasă a victimei ar putea dovedi că aceasta era o femeie îngrijită, cu un anumit nivel de educație, care nu avea pe corp cicatrice și nici tatuaje.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase