Chipul desfigurat al femeii ucise și arse în geamantan a fost reconstituit de criminaliști

Publicat: 03/11/2020, 01:35
Actualizat: 03/11/2020, 12:32

Chipul femeii ucise și arse într-un geamantan pe un câmp din județul Giurgiu a fost reconstituit de criminaliștii Poliției Române. Acum, anchetatorii speră că victima va fi recunoscută, iar odată cu identificarea cadavrului va fi prins și criminalul, despre care se bănuiește că era un apropiat al acesteia.

Polițiștii au intrat în alertă vineri noapte, când un șofer de tir a anunțat la numărul 112 că ar fi coborât să stingă un incendiu care izbucnise la marginea unui câmp și a observat că, de fapt, cineva incendiase un cadavru.
Anchetatorii giurgiuveni au stabilit că este vorba despre corpul unei femei, care ar fi fost omorâtă cu un corp tăietor și greu în același timp, cel mai probabil un topor. Criminalul și-a legat apoi victima cu sârmă, a băgat-o într-o valiză și a transportat-o apoi cu mașina până în locul în care i-a dat foc.

Polițiștii cred că victima a fost o femeie educată

Criminaliștii au reușit să reconstituie chipul femeii moarte și să stabilească exact semnalmentele complete ale acesteia. Astfel, victima avea între 20 și 30 de ani, măsura 1,60 – 1,65 metri și avea o constituție atletică. Femeia avea părul șaten, drept, de lungime mijlocie, avea urechile mici și depărtate, iar dinții erau în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția dintelul incisiv mic dreapta sus, care lipsește. În plus, victima avea sânii mici în comparație cu volumul corpului, iar la picior purta 35-36. Conform anchetatorilor, dentiția sănătoasă a victimei ar putea dovedi că aceasta era o femeie îngrijită, cu un anumit nivel de educație, care nu avea pe corp cicatrice și nici tatuaje.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult