Jose Barroso merge în Grecia pentru a-și exprima solidaritatea față de victimele incendiilor

Publicat: 15 02. 2012, 10:22
Actualizat: 19 06. 2012, 04:42
Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barrroso, va efectua vineri seară o vizită în Grecia, pentru "a-și sublinia solidaritatea" față de populația afectată de incendiile de pădure, a anunțat vineri un purtător de cuvânt.

Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barrroso, va efectua vineri seară o vizită în Grecia, pentru "a-și sublinia solidaritatea" față de populația afectată de incendiile de pădure, a anunțat vineri un purtător de cuvânt, citat de AFP.

"Barroso merge în această seară în Grecia pentru a sublinia solidaritatea Comisiei Europene față de poporul grec", a declarat un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Președintele Comisiei va vizita mai mulți locuitori, intenționând să arate că este vorba despre un dezastru "pentru întreaga Europă", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Barroso se va întâlni în Grecia cu comisarul european pentru Politică Regională, Danuta Hubner.

Uniunea Europeană ar putea acorda Greciei, în cursul acestui an, un ajutor de până la 600 de milioane de euro, pentru a face față consecințelor incendiilor care au devastat țara timp de o săptămână, a anunțat vineri Hubner, după o întrevedere cu premierul grec Costas Caramanlis.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro