LASECRET.RO, site-ul unde toată lumea află ce știai doar tu. Gândul te provoacă să spui ce crezi despre noul sens al cuvintelor „țigan” și „homosexual”

Publicat: 26 04. 2012, 09:21
Actualizat: 26 04. 2012, 09:21

Gândul, ProSport, Mediafax și Ziarul Financiar au lansat în aprilie site-ul lasecret.ro, sub sloganul „Știai doar tu. Află toată lumea!”

Pe site, oricine poate oferi informații despre lucrurile și situațiile cu care se confruntă în România. Puteți comenta direct pe site, sub protecția anonimatului sau prin logarea cu contul de Facebook.

Gândul, ProSport, Mediafax și Ziarul Financiar oferă, în fiecare zi, o temă de discuție, la care așteaptă răspunsurile cititorilor. Ei pot povesti, pe lasecret.ro, situațiile similare cu care s-au confruntat.

Temele propuse astăzi de Gândul sunt modificarea sensului cuvintelor „țigan”, „jidan” și „homosexualitate” din DEX, dar și salariul primit pe oră de angajații români și cei străini. Ce părere ai despre noul înțeles din DEX al cuvintelor de mai sus? Dar despre diferența dintre banii pe care îi primesc un român și un străin pentru o oră de muncă?

AȘTEPTĂM RĂSPUNSURILE TALE AICI.