Le-a cerut pacienților să ia „POZIȚIA George Michael” la COLONOSCOPII. Un medic ROMÂN din Marea Britanie a fost SUSPENDAT 9 luni

Publicat: 15 01. 2019, 21:12

Medicul Șerban Ioan Gheorghiu obișnuia să le adreseze asistentelor de la spitalul Scarborough întrebări indiscrete despre viața lor sexuală, iar unui pacient i-a spus că are cancer și că nu poate să „ascundă asta sub masă”, informează BBC News.

În fața colegilor, medicul român s-a lăudat că a fost în Thailanda și că le-a „rupt pelvisul femeilor de acolo”.

De asemenea, chirurgul român este acuzat că a făcut referiri injurioase la adresa colegilor, precum și că a hărțuit sexual mai multe asistente și medici de sex feminin.

De același comportament aveau parte și pacienții românului. Unul dintre ei a povestit că, în timpul unei consultații, medicul român l-a întrebat dacă „se comportă la fel și când face dragoste”.

Alți pacienți au relatat că medicul le-a cerut să ia „poziția George Michael” în timpul colonoscopiilor, doctorul făcând referire la sexualitatea artistului.

Șerban Ioan Gheorghiu în vârstă de 59 de ani a ignorat avertismentele legate de comportamentul său, așa că a fost suspendat timp de nouă luni.

Acesta a lucrat pentru Scarborough Hospital din februarie 2010 până în octombrie 2017. Înainte să poată practica din nou medicina, medicul va fi supus unei evaluări care va stabili dacă acesta și-a schimbat atitudinea și comportamentul.

Foto: Hepta