Locul faptei: Facebook și Yahoo. De ce a fost trimisă în judecată de DIICOT o femeie din Cluj

Publicat: 15 04. 2013, 11:48
Actualizat: 29 07. 2014, 18:16

O femeie din Cluj, care i-a spart conturile de Facebook și Yahoo! ale fostei neveste a soțului său, a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, scrie stiridecluj.ro.

Femeia, M.B., le-a povestit procurorilor că, în urmă cu două luni, a găsit în telefonul soțului său apeluri de la fosta nevastă. M.B. a contactat-o pe Facebook pe fosta parteneră a soțului ei și a chestionat-o cu privire la apeluri. „Mi-a spus că soțul meu îi datorează o sumă de bani în urma divorțului. Răspunsul nu m-a convins, așa că am început să devin geloasă. Mi-a spus că nu voi afla niciodată motivul divorțului”, a declarat femeia.

Cuprinsă de gelozie, M.B. a reușit să spargă contul de Yahoo! al fostei partenere a soțului ei. Pentru început, a răspuns la întrebările de control de la contul de Yahoo, intuind răspunsurile din discuțiile cu soțul său, iar de acolo a avut acces și la contul de Facebook.

M.B. a schimbat parolele la ambele conturi, apoi a continuat „investigația”. A aflat, din discuțiile private ale fostei neveste a soțului ei, că mariajul dintre cei doi s-a încheiat din cauza infidelității femeii.

După ce a descoperit tot ce o interesa, M.B. a șters circa 3.000 de e-mailuri, pentru a-și șterge urma, și a schimbat din nou parolele.

Femeia a cărei corespondență a fost violată a discutat cu reprezentanții Yahoo! și, după ce a strâns dovezi, s-a adresat autorităților. Procurorii DIICOT au declanșat o anchetă și au trimis-o pe M.B. în judecată.

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER și NOROC. Numerele extrase duminică, 14 aprilie. Premiul cel mare la LOTO 6 DIN 49 nu a fost câștigat