Mircea Diaconu: „Am vândut tot! Suntem jalnici!” / „Lumea nu trebuia oprită în loc” / „Distanțarea socială, o formulare tembelă”

Redactor:
Mihai Georgescu
Mircea Diaconu: „Am vândut tot! Suntem jalnici!” / „Lumea nu trebuia oprită în loc” / „Distanțarea socială, o formulare tembelă”
Mircea Diaconu: „Am vândut tot! Suntem jalnici!” / „Lumea nu trebuia oprită în loc” / „Distanțarea socială, o formulare tembelă” / Foto: Captură

Actorul Mircea Diaconu (70 de ani), fost candidat la președinție, a declarat că nu a fost afectat de pandemie sau deciziile luate de Guvern, dar oprirea economiei i se pare o foarte mare prostie.

„Noile interdicţii nu sunt chiar noi. De ce ne mirăm? Sunt bâlbâieli naturale. Eu sunt pensionar şi nu mai joc de ani de zile, pe alţii i-a afectat mai tare, da. Dar din fericire la noi în ţară dacă nu mai poţi face ceva, faci altceva. Acum pare că s-au specializat unii pe cifre cu zecimale. Testările se fac în România pe zone de risc şi de focar. Deci cifrele nu cred că sunt reprezentative pentru această pandemie. Ne sunt îngrădite nişte drepturi pentru că de la început s-a greşit. Noi ne-am comportat ca şi cum trăim ceva ce nu a mai fost. Domnii care decid ar trebui să mai deschidă câte o carte şi să afle că la finalul secolului 13 era noastră a venit un vapor din China de la Genova cu 2 marinari morţi şi în intervalul de un an a mai rămas 30% din populaţia Europei. De atunci natura naşte ritmic astfel de manifestări”, a declarat Mircea Diaconu la Antena 3.

Diaconu: Lumea nu trebuia oprită în loc!

Diaconu a continuat: „Prostia e următoarea: lumea nu trebuia oprită în loc pentru că aceste lucruri sunt ritmice ca şi cutremurile, trebuie luate ca atare. Nu trebuie să ne speriem şi să nu mai facem nimic pentru că e sfârşitul lumii, nu e sfârşitul lumii. Din păcate blocajele totale au dus la nişte goluri financiare, dezechilibre mondiale. E o enormă prostie şi ipocrizie şi noi continuăm cu aşa ceva. Sunt focare în care sunt concentrate multe cazuri, în rest în Horeca au fost câteva cazuri. De ce nu înţelegem asta?

A opri omenirea, a închide tot… e o formă de ipocrizie. Le-a picat bine multora şi din domeniul sanitar, dar mai ales din zonele politice. De ce Dumnezeu te apuci să blochezi un spital întreg… Lasă lumea să trăiască! S-a greşit când s-a oprit lumea pe loc.”

„Sunt în grupa de risc, port mască, mă spăl pe mâini!”

Diaconu respectă TOATE regulile sanitare, dar, pentru reputatul actor, „distanțarea socială este o formulare tembelă”.

„Izolând, blocând, amendând, s-au sărit toţi caii cu putinţă. Eu nu sunt afectat deloc de ce se întâmplă acum pentru că am grijă să mă spăl, port mască, am grijă să stau departe de ceilalţi şi am trecut de 70 de ani. Sunt în grupa de risc. Nu mă opresc din ceea ce am nevoie să fac, dar iau toate măsurile necesare ca să nu mă îmbolnăvesc. Distanţarea socială este o formulare tembelă. România nu mai are acces la resurse, a trebuit să aducem măşti din Turcia, noi de ce nu putem face măşti pentru noi? Am vândut tot, nu mai avem acces la nimic! Suntem jalnici!”, a spus Mircea Diaconu, potrivit antena 3.ro.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Marturii șocante din spitalul groazei de la Reșița. O pacientă dezvăluie cum sunt 'tratați' bolnavii
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
REZULTATE SONDAJ Mediafax și Ziarul Financiar. Cine câștigă alegerile parlamentare din 6 decembrie
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Cătălin Botezatu, astăzi este ziua lui de naștere! Ce vârstă a împlinit creatorul de modă
Inchide