A murit actrița Nicki Aycox, cunoscută pentru rolul din seria „Supernatural”. Avea 47 de ani

Publicat: 21 11. 2022, 08:34
Actualizat: 21 11. 2022, 08:36
A murit actrița Nicki Aycox, cunoscută pentru rolul din filmul „Supernatural”. Avea 47 de ani / Sursa foto: IMDB

Actrița Nicki Aycox, cunoscută pentru rolul lui Meg Masters din seria „Supernatural”, a murit la vârsta de 47 de ani.

Cumnata lui Aycox, Susan Raab Ceklosky, a confirmat informația pe rețelele de socializare. Cauza morții nu a fost împărtășită, dar Aycox fusese diagnosticată cu leucemie în urmă cu aproximativ un an.

„Ea a fost cu siguranță o luptătoare și toți cei care au cunoscut-o au iubit-o”, a spus Ceklosky.

Creatorul seriei „Supernatural” și „The Boys”, Eric Kripke, a spus că a fost profund întristat să audă despre moartea lui Aycox, într-un mesaj distribuit pe Twitter. „Prea tânără”, a scris Kripke. „Ea a fost o încântare. Mă minunez cum a făcut legendar un cuvânt simplu precum „nelucitor”.

În ultimii ani, s-a axat pe site-ul ei, unde promova alimentația vegană și stilul de viață sănătos

Aycox a interpretat demonul Meg Masters, în primul și al patrulea sezon din „Supernatural”. Ultima ei apariție în serial a avut loc într-un episod din sezonul 5.

Actrița a avut și apariții în alte filme precum: Providence, Ed, Over There și Cold Case. A jucat, de asemenea, și în Criminal Minds, Perfect Stranger, Dark Blue, The Girl on the Train și Longmire.

Aycox s-a retras din lumina reflectoarelor în 2014, după rolul din filmul „Dead on Campus”.

În ultimii ani, Aycox și-a dobândit o mulțime de urmăritori prin intermediul site-ului ei în care promova alimentația vegană și stilul de viață sănătos – Cashews and Olives. Pe aceeași platformă, fosta actrița a vorbit constant despre boala ei.

Vă recomandăm să citiți și: