Nicușor Dan și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei și a cerut sprijinul USR-PLUS și PNL

Publicat: 30 05. 2019, 11:08

„Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o să îl susțină la Primăria Municipiului București. Eu cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naționale, șefia Camerei Deputaților, moțiune de cenzură, eu cred că o să existe înțelepciunea ca opoziția să vină cu un candidat comun la Primăria București și eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susținut de partid, respectiv alianță”, a afirmat la B1Tv Nicușor Dan.

El a mai spus că informația că Vlad Voiculescu va fi candidatul USR-PLUS pentru alegerile din București nu este o candidatură asumată, ci doar un zvon.

„Nu există nicio decizie în USR privind candidatul la Primăria Capitalei. A fost un zvon pe care lume l-a citit ca pe o candidură asumată. Nu este o candidatură asumată”, a subliniat Nicușor Dan.

Acesta a arătat că primarul general Gabriela Firea va fi un candidat foarte greu de învins în 2020 dacă opoziția nu se va uni pentru a sprijini un singur candidat.