Noua metodă de furt inventată de hoți. Cum a fost PĂCĂLIT un bărbat din Huedin cu 2.000 de lei

Noua metodă de furt inventată de hoți. Cum a fost PĂCĂLIT un bărbat din Huedin cu 2.000 de lei
Sursă FOTO - Facebook
Publicat: 09/02/2023, 14:19
Actualizat: 09/02/2023, 14:22

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Huedin a rămas fără portofelul în care se aflau 2.000 de lei, după ce un hoț l-a păcălit cu metodă de furt cunoscută drept ”îmbrățișarea afectuoasă”.

O nouă metodă de furt a fost inventată de escroci.

Practic, hoții s-au gândit cum să procedeze fără să creeze prea multe probleme și agitație, așa că au găsit soluția.

Acum, infractorii ”îi îmbrățișează” pe cei care devin victime în doar câteva momente, iar într-o secundă de neatenție aceștia le sustrag banii.

Este și cazul unui bărbat din Huedin care a rămas fără portofelul în care se aflau 2.000 de lei.

Infractorul a fost reținut

Tânărul vinovat a fost reținut de polițiști.

„La data de 7 februarie a.c., Poliția orașului Huedin a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din același oraș, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla pe strada Vlădeasa, o persoană necunoscută l-ar fi abordat și, profitând de neatenția sa, i-ar fi sustras portmoneul din buzunarul exterior al hainei, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, tânărul a fost depistat, iar în baza probatoriului administrat, pe numele său a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase