O angajată a unei benzinării din Brașov a găsit o borsetă cu peste 5.000 de euro. După gestul ei, poliția a intervenit imediat

Publicat: 01 04. 2015, 14:34

Monica Georgiana Siminescu, 23 ani, din Vaslui – venită în urmă cu câteva luni în Brașov pentru a-și găsi o slujbă – le-a spus polițiștilor că găsise borseta în toaleta stației, uitată probabil de un client grăbit.

După o investigație rapidă polițiștii brașoveni au izbutit să-l contacteze telefonic pe proprietar – un cetățean iordanian aflat în drum spre Chișinău, împreună cu soția sa moldoveancă, la bordul unei limuzine Jaguar – care nu-și dăduse încă seama de pierderea borsetei.

După câteva ore, la sediul Poliției Onești, acesta a reintrat în posesia borsetei și, după ce s-a convins că este intactă, și-a continuat grăbit călătoria. Drept răsplată pentru gestul său, Monica Georgiana Siminescu a fost invitată, miercuri, la sediul IPJ Brașov,  unde a primit o „plachetă de onoare din partea polițiștilor brașoveni, în semn de apreciere pentru simțul civic manifestat în acest caz”.