Polițiștii de frontieră din Vama Nădlac au controlat un microbuz care ieșea din țară, iar înăuntru au găsit ascuns un copil de doi ani

Publicat: 27 04. 2015, 15:26

Potrivit unui comunicat remis, luni, de Poliția de Frontieră Arad, o fetiță în vârstă de doi ani a fost găsită ascunsă într-un mirobuz, la sfârșitul săptămânii trecute.

În microbuz, se aflau opt pasageri adulți din Dolj și șoferul, care urmau să iasă din țară prin Vama Nădlac. La controlul vehiculului, polițiștii de frontieră au găsit-o pe copilă acoperită cu o pătură și cu mai multe haine, pe bancheta din spatele șoferului.

„Polițiștii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care tata și mama minorei (pasageri în microbuz) au precizat ca nu au documente de călătorie pentru aceasta, însă au prezentat polițiștilor certificatul de naștere, emis de autoritățile spaniole”, se arată în comunicat.

Părinții fetiței sunt cercetați penal pentru de complicitate la trecerea ilegală a frontierei de stat, urmând ca polițiștii să stabilească dacă este implicat și șoferul, un doljean de 38 de ani.