Primăria Capitalei anunță: Câți vizitatori au fost prezenți la Târgul de Crăciun

Publicat: 27 12. 2019, 14:38

„Peste 1.000.000 de vizitatori au fost prezenți la cea de-a 13-a ediție a celui mai mare eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă din țară – Târgul de Crăciun București, organizat de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, între 28 noiembrie – 26 decembrie 2019, în Piața Constituției”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

În cele 29 de zile de târg a fost înregistrat și un număr ridicat de vizitatori străini, nu doar din Europa, dar și din Asia și Orientul Mijlociu.

La târg au fost organizate ateliere de creație, spectacole de folclor, colinde și muzică ușoară, carusel, patinoar de 600 mp, zone de gastronomie.

De asemenea, campania umanitară a Târgului de Crăciun București și-a atins scopul și anul acesta, cu sprijinul unui număr mare de vizitatori care au oferit cărți și jucării pentru copiii nevoiași. 70 de kilograme de jucării de pluș, 10 saci de cărți și 12 saci de jucării au mers anul acesta către copii defavorizați, mai arată sursa citată.